Η Εισαγγελία ζητά φυλάκιση του Κάρλο Αντσελότι για φορολογικές παραβάσεις

Σαν «κεραυνός» έχει πέσει στη Ρεάλ Μαδρίτης και στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, η είδηση ότι ο Κάρλο Αντσελότι κινδυνεύει με φυλάκιση για φορολογικές παραβάσεις.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η εισαγγελία της ισπανικής πρωτεύουσας προτείνει πενταετή φυλάκιση για τον κορυφαίο Ιταλό προπονητή καθώς κατηγορείται ότι απέκρυψε από τις φορολογικές αρχές της χώρας αρκετά εκατομμύρια ευρώ κατά την περίοδο 2014-15, δηλαδή κατά την πρώτη θητεία του στον πάγκο της «βασίλισσας».
Ο Αντσελότι έχει παραδεχθεί ότι είχε οδηγηθεί σε λάθος αποφάσεις, καθώς αποδέχτηκε λανθασμένες συμβουλές τότε από τους λογιστές του.
Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ ο Αντσελότι απέκρυψε τα ποσά που έλαβε από τα εμπορικά δικαιώματα της εικόνας του από διαφημιστικές αρχές και το τμήμα μάρκετινγκ της ομάδας της Μαδρίτης.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης