Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Britney Spears: Σοκάρει με την αποκάλυψη ότι έκανε έκτρωση επειδή ο Justin Timberlake δεν ήθελε να γίνει πατέρας

Μοιραστείτε το

Μια οδυνηρή εμπειρία που κρατούσε κλειδωμένη στις αναμνήσεις της εδώ και 20 χρόνια μοιράζεται η Britney Spears στα επερχόμενα απομνημονεύματά της “The Woman in Me.” Στο πλαίσιο της προώθησης του βιβλίου, έγινε προδημοσίευση κάποιων σελίδων στο People. Αποκαλύφθηκε έτσι, πως έκανε άμβλωση κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον Justin Timberlake (Τζάστιν Τίμπερλεϊκ).

 

«Όταν έμαθα πως ήμουν έγκυος εξεπλάγην, αλλά δεν το εξέλαβα ως τραγωδία. Τον αγαπούσα τόσο πολύ και πίστευα πως μια ημέρα θα κάνουμε μαζί οικογένεια. Δεν περίμενα να γίνει τόσο νωρίς. Ο Τζάστιν δεδομένα δεν χάρηκε με την εγκυμοσύνη. Μου είπε πως δεν ήμασταν έτοιμοι για να καλωσορίσουμε ένα μωρό στις ζωές μας. Ότι ήμασταν πολύ νέοι». Η Σπίαρς ήταν 17 και ο Τίμπερλεϊκ 18.

Της είπε ξεκάθαρα πως δεν ήθελε να γίνει πατέρας κι εκείνη διέκοψε την εγκυμοσύνη.

«Αν ήταν στο χέρι μου να αποφασίσω, θα γεννούσα το παιδί. Αλλά ο Τζάστιν ήταν τόσο σίγουρος ότι δεν ήθελε να γίνει πατέρας. Μέχρι σήμερα, είναι ένα από τα πιο οδυνηρά πράγματα που έχω βιώσει ποτέ στη ζωή μου».

Δημοσιογράφοι επικοινώνησαν με τον Τίμπερλεϊκ για ένα σχόλιο, αλλά εκείνος δεν ανταποκρίθηκε -τουλάχιστον σε πρώτο χρόνο.

Το 2021, όταν κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ των New York Times με τίτλο Framing Britney Spears, ο Τίμπερλέικ είχε ζητήσει συγγνώμη από την Σπίαρς, γιατί από το 2002 άφηνε να κυκλοφορεί η φήμη πως εκείνη ήταν υπεύθυνη για το χωρισμό τους (ότι τον είχε απατήσει). Δεν ήταν όμως, αυτή η αλήθεια.

Όπως δεν ήταν αλήθεια όσα έλεγε η μητέρα της για το πόσο προστατευτική ήταν με τη διάσημη κόρη της. Η Σπίαρς γράφει πως την άφηνε να πίνει κοκτέιλ, όταν ήταν στο γυμνάσιο.

Γράφει για τις συνεχείς πιέσεις που δεχόταν για την εμφάνιση της, με τον πατέρα της να της λέει επανειλημμένα πως «είμαι χοντρή και κάτι πρέπει να κάνω για αυτό.

Άνθρωποι κοιτούσαν το σώμα μου και μου έλεγα τη γνώμη τους από όταν ήμουν έφηβη. Το ξύρισμα του κεφαλιού μου και η ακραία συμπεριφορά μου ήταν ο τρόπος που είχα για να τους κρατήσω μακριά μου.

Υπό την κηδεμονία όμως, με έκαναν να καταλάβω πως αυτές οι ημέρες έχουν τελειώσει. Έλεγχαν από την ώρα που κοιμόμουν έως τα φάρμακα που έπρεπε να παίρνω ή το μήκος των μαλλιών μου».

Σε ένα απόσπασμα, γράφει πως η κηδεμονία την έκανε ένα είδος ‘παιδιού ρομπότ, μια σκιά του εαυτού μου’, ενώ υποστηρίζει πως οι υπεύθυνοι για την περιουσία της την κακοδιαχειρίστηκαν και αντιμετώπιζαν προβλήματα κατάχρησης ουσιών.

«Δεν υπήρχε τρόπος να συμπεριφερθώ ως ενήλικας, αφού δεν θα μου συμπεριφέρονταν σαν ενήλικα. Έτσι ενεργούσα σαν μικρό κορίτσι. Τότε όμως, έμπαινε πάλι στη μέση ο ενήλικας εαυτός μου. Μόνο που ο κόσμος μου δεν μου επέτρεπε να είμαι ενήλικας».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.