Τέσσερις προσαγωγές υπόπτων για τους εμπρησμούς σε Αυλώνα και Μενίδι

Στην προσαγωγή τεσσάρων ατόμων έχει προχωρήσει η αστυνομία με την κατηγορία του εμπρησμού. Οι δύο  από αυτού κατηγορούνται για τις φωτιές στον Αυλώνα και οι άλλοι δύο για εκείνες στο Μενίδι. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ προσήχθη από την περιοχή του Αγίου Γεωργίου στο ΑΤ Αυλώνα ένας 45χρονος, για τον οποίο υπήρχαν πληροφορίες πως κινούνταν ύποπτα από το πρωί με το όχημα του στις περιοχές που εκδηλώθηκαν πυρκαγιές, ενώ λίγο αργότερα προσήχθη και ένας δεύτερος άνδρας.

Νωρίτερα ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, είχε αναφέρει πως αναγνωρίστηκε ασημί, αγροτικό ημιφορτηγό που πιθανόν εμπλέκεται στα περιστατικά και προσέθεσε ότι γίνονται προσαγωγές υπόπτων.

«Το ανακριτικό της Πυροσβεστικής , κυρίως η Ελληνική Αστυνομία και η ΕΥΠ θα κάνουν τα πάντα για να συλλάβουν τους εμπρηστές», είπε ο κ. Κικίλιας και υπογράμμισε: «Εγκληματείτε ενάντια στη χώρα δεν θα γλιτώσετε, θα σας βρούμε, θα λογοδοτήσετε στη Δικαιοσύνη».

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή