Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Τέμπη: Καταγγελία επιβάτη για τη συνέντευξη Μητσοτάκη στον Θεοδωράκη – «Μου απέδωσαν ερώτημα που δεν έθεσα»

Μοιραστείτε το

Σε μια σοβαρή καταγγελία σχετικά με την τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Σταύρο Θεοδωράκη, προχώρησε ένας από τους επιζώντες του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Συγκεκριμένα, μιλώντας στην Alpha το πρωί της Δευτέρας (27/03), ο Στέργιος Μιναέμης κατήγγειλε ότι ερώτημα που διαβάστηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης και το οποίο απευθυνόταν στον πρωθυπουργό, παρουσιάστηκε σαν δικό του, ενώ δεν ήταν.

«Μου ζητήθηκε από την εκπομπή να θέσω κάποια ερωτήματα προς τον πρωθυπουργό. Αφιέρωσα περίπου 1,5 μέρα από τη ζωή μου, για να βρω κάποια που αντιπροσωπεύουν εμένα και τη νεολαία της χώρας μας. Έστειλα περίπου 16 ερωτήματα και είδα ότι απαντήθηκε ένα το οποίο δεν έχει τεθεί καθόλου. Σαν να ρώτησε κάποιος τον εαυτό του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο επιβάτης, εξηγώντας πως το ερώτημα που διαβάστηκε και που του αποδόθηκε, δεν είχε τεθεί από τον ίδιο.

«Όχι, δεν ήταν δικό μου. Επικοινώνησα με την παραγωγή μετά και τους είπα, μου απάντησα “τι να κάνουμε τώρα, δεν μπορεί να διορθωθεί κάτι”. Δεν ενοχλήθηκα μόνο για το ότι δεν τέθηκε η δική μου ερώτηση, αλλά και από το ύφος της εκπομπής. Δηλαδή είναι πράγματα που δεν νομίζω ότι είναι ωραίο να τα πούμε στον αέρα», είπε ο Στέργιος Μιναέμης.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το ερώτημα που παρουσιάστηκε σαν δικό του από τον Σταύρο Θεοδωράκη ήταν το εξής:

«Στέργιος Μιναέμης, προγραμματιστής. Γιατί η Πολιτεία δεν βοήθησε κανέναν από του πληγέντες τις πρώτες κρίσιμες ώρες; Από ρούχα μέχρι εισιτήρια για να επιστρέψουμε στα σπίτια μας. Και το λέει και ο Άγγελος αυτό, ότι στις πιο δύσκολες στιγμές η Πολιτεία τους άφησε στο έλεος της καταστροφής. Δεν υπήρχε σχέδιο αντίδρασης στη Λάρισα».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.