Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Μηνύσεις κατά παρουσιαστών και δημοσιογράφων καταθέτει ο Κούγιας

Μοιραστείτε το

Μηνύσεις κατά παρουσιαστών και συνεργατών τηλεοπτικών εκπομπών υπέβαλε ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου Αλέξης Κούγιας, ο οποίος δήλωσε πως ο Μάνος Δασκαλάκης είναι σε επαφή μαζί τους τροφοδοτώντας τους, με υλικό από την δικογραφία. Ο συνήγορος δήλωσε στο δικαστήριο που δικάζει την 34χρονη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας ότι υποβάλλει μήνυση κατά παρουσιαστών και δημοσιογράφων τηλεοπτικών εκπομπών και δελτίων ειδήσεων.

Είπε παράλληλα πως ο εν διαστάσει σύζυγος της εντολέως του, Μάνος Δασκαλάκης, είναι εκείνος που τροφοδοτεί τις επίμαχες εκπομπές με υλικό από την δικογραφία. «Υποβάλλουμε μήνυση στους παρουσιαστές των εκπομπών και τους συνεργάτες τους. Ζητούμε να διερευνηθεί ο ρόλος της υποστήριξης κατηγορίας και του Μάνου Δασκαλάκη στη διαρροή στοιχείων της υπόθεσης, γιατί καθημερινώς δημοσιοποιούνται  από τη δικογραφία έγγραφα, τα οποία είναι γραπτά μηνύματα στον σκληρό δίσκο που δεν έχουμε καν αναγνώσει στο δικαστήριο» ανέφερε ο κ. Κούγιας, ο οποίος ζήτησε να διαβιβαστεί από το δικαστήριο στην Εισαγγελία έκθεση με την σημερινή του νομική ενέργεια.

Απορριπτική ήταν η πρόταση της εισαγγελέως της έδρας στο αίτημα του κ. Κούγια καθώς όπως είπε «το δικαστήριο δεν θα ασχοληθεί με ότι λέει ο κ. Ευαγγελατος, η κ. Κουτσελινη και όποιος άλλος δημοσιογράφος. Θεωρώ ότι αυτό δεν βοηθάει τη διαδικασία, την ασχημαίνει. Εμείς είμαστε δικαστήριο και δικάζουμε με βάσει όσα παρουσιάζονται εδώ μέσα. Δεν υπάρχει λόγος να διαβιβάσουμε έκθεση στην εισαγγελία. Αν θέλετε να υποβάλλετε μήνυση στο πλαίσιο της διαδικασίας και να διαβιβαστεί με την απόφαση μας στο τέλος της δίκης, βεβαίως».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.