Κυριακή, 23 Αυγούστου 2026

Νέα Σμύρνη: Άνδρας και γυναίκα βρέθηκαν νεκροί από πυροβολισμούς στην είσοδο πολυκατοικίας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται έρευνα των Αρχών στη Νέα Σμύρνη, όπου ένας άνδρας και μία γυναίκα εντοπίστηκαν το πρωί της Κυριακής θανάσιμα τραυματισμένοι από πυροβόλο όπλο, στην είσοδο πολυκατοικίας.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Γρηγορίου Κυδωνιών 3. Από τα πρώτα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, η γυναίκα έφερε τραύματα από πυροβολισμούς στο σώμα, ενώ ο άνδρας έφερε τραύμα στο κεφάλι.

Την έρευνα για την υπόθεση έχει αναλάβει η αρμόδια υπηρεσία για τις ανθρωποκτονίες, ενώ στο σημείο πραγματοποιείται εξερεύνηση του χώρου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί το όπλο, ωστόσο η έρευνα στο χώρο δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Παράλληλα, τα έως τώρα στοιχεία δεν δείχνουν ότι ο άνδρας και η γυναίκα ήταν ένοικοι της πολυκατοικίας στην είσοδο της οποίας βρέθηκαν.

Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες έχασαν τη ζωή τους οι δύο άνθρωποι, να συγκεντρωθούν στοιχεία για την ταυτότητά τους, καθώς και για όσα προηγήθηκαν πριν εντοπιστούν στο σημείο.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή