Μαγικές εικόνες από την Κέρκυρα – Η στιγμή που ο ήλιος «σβήνει» μέσα στη θάλασσα

Συγκλονιστικά καρέ από τη δύση του ήλιου στην Κέρκυρα κατέγραψε με τον φακό του ο φωτορεπόρτερ Γιώργος Κονταρίνης, από το πρακτορείο φωτογραφιών Eurokinissi.

Οι εντυπωσιακές εικόνες αναρτήθηκαν στο πρακτορείο στις 19 Ιουνίου και αποτυπώνουν καρέ-καρέ τη δύση του ήλιου που «βουτά» μέσα στη θάλασσα. Στην τελευταία φωτογραφία του κ. Κονταρίνη, ο ήλιος σχεδόν εξαφανίζεται στα νερά του Ιονίου, με το φως του όμως να συνεχίζει να ξεπροβάλλει, δημιουργώντας ένα μοναδικό θέαμα για όσους το παρακολουθούσαν ζωντανά.

Σύμφωνα με την περιγραφή που συνοδεύει τις φωτογραφίες τα μοναδικά καρέ έχουν τραβηχτεί στην παραλία της Αχαράβης, όπου αυτήν την περίοδο αρχίζει να γεμίζει με επισκέπτες που θέλουν να απολαύσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης.

Καρέ-καρέ η δύση του ηλίου στην Κέρκυρα:

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή