Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Λήμνος: Συναγερμός για την εξαφάνιση 50χρονου

Μοιραστείτε το

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές της Λήμνου για την εξαφάνιση του 50χρονου Αλτίν Κόντρα, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από τα μέσα Ιουλίου.

Το “Χαμόγελο του παιδιού” προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του και την ενεργοποίηση Missing Alert, καθώς η ζωή του ενδέχεται να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Η ανακοίνωση του “Χαμόγελου του Παιδιού”
“Στις 18/07/2022, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Μύρινας Λήμνου, ο Κόντρα (επ.) Αλτίν (ον.), 50 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε, για την εξαφάνιση του Κόντρα (επ.) Αλτίν (ον.) και προχώρησε σήμερα 31/10/2022 στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Κόντρα (επ.) Αλτίν (ον.) έχει ύψος 1.70 μ., έχει 70 kg βάρος, έχει κοντά μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Δεν γνωρίζουμε τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση”.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.