Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Έπαιζε καθημερινά τυχερά παιχνίδια, έχει χάσει 1,5 εκατ. ευρώ»

Νέες αποκαλύψεις για τον «Άλλο άνθρωπο» από ιδιοκτήτη πρακτορείου τυχερών παιχνιδιών

Μοιραστείτε το

Νέα στοιχεία αποκαλύπτονται για τον «Άλλον Άνθρωπο», Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο και τη σχέση που είχε με τα τυχερά παιχνίδια την ώρα που ελέγχεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Τι λέει ιδιοκτήτης πρακτορείου

Ο ιδιοκτήτης πρακτορείου των τυχερών παιχνιδιών, όπου εμφανιζόταν ο Πολυχρονόπουλος, διατείνεται τα εξής: «Αυτός ο άνθρωπος έπαιζε, δεν ήταν ότι του έδινα εγώ κάποια χρήματα. Έπαιζε για να του δίνουμε εμείς κάτι… για να χτυπάει κάρτα. Έπαιζε κάποια παιχνίδια και πλήρωνε με την κάρτα του. Δεν μπορούσε όποιος μπει, να του δίνω εγώ μετρητά. Δεν του έχω κάνει κάποια εξυπηρέτηση. Πολλές φορές έβαζε την κάρτα του και πλήρωνε το αντίτιμο του ποσού. Ήταν ένας καλός παίκτης».

Δείτε βίντεο:

 

«Καθημερινά τον έβλεπα, ερχόταν με ένα άτομο αλβανικής καταγωγής. Από τότε που τον ξέρω εγώ, έχει χάσει 1,5 εκατ. ευρώ» υποστηρίζει θαμώνας του πρακτορείου στον Alpha.

«Από τότε που τον ξέρω εγώ, έχει χάσει 1,5 εκατ. ευρώ»

«Ερχόταν στο μαγαζί και έπαιζε τακτικά. Έβλεπα καθημερινά τον κ. Πολυχρονόπουλο σε ”φρουτάκια” της Γλυφάδας. Ερχόταν άλλοτε μόνος του, άλλοτε με μία ξανθιά. Αν ερχόταν η κυρία, ερχόταν ξεχωριστά», υποστηρίζει άλλος θαμώνας.

«Έπαιζε εδώ, από το 2012. Έβαζε 3.000 ευρώ, έπαιρνε 2.000 ευρώ στο χέρι και τα 1.000 τα έπαιζε στα μηχανάκια κάθε μέρα. Από τότε που τον ξέρω εγώ, έχει χάσει 1,5 εκατ. ευρώ. Έπαιζε 2 ευρώ το πάτημα, το μέγιστο ποντάρισμα του μηχανήματος», άλλη μία μαρτυρία για τη δραστηριότητα του Πολυχρονόπουλου.

Δείτε βίντεο:

 

«Έχω δει πολλές φορές τον Κώστα Πολυχρονόπουλο σε συγκεκριμένο κατάστημα με τυχερά παίγνια στην Άνω Γλυφάδα. Σε ενάμιση χρόνο που πήγαινα εγώ τον έχω δει πάνω από 150 φορές. Το αγαπημένο του παιχνίδι στα ”φρουτάκια” είναι το διαμάντι. Έπαιζε πάντα το ανώτερο ποσό πονταρίσματος, τα 2 ευρώ. Τον είχα δει δίπλα μου να φεύγει με 1.290 ευρώ, αλλά τον είχα δει να χάνει και 800 – 900 ευρώ πολλές φορές» υποστηρίζει δε άλλος μάρτυρας στο Mega.

Δείτε βίντεο:

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.