Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου 2025

Κλιμάκωση κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι αγρότες: Έκλεισαν η αερογέφυρα της Νίκαιας και τα Μάλγαρα προς Αθήνα, αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Σε νέους αποκλεισμούς δρόμων και τελωνείων προχώρησαν οι αγρότες, επιστρέφοντας στα μπλόκα και προαναγγέλλοντας κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους μετά την Πρωτοχρονιά, οπότε και θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική σύσκεψη.

Στη Θεσσαλία, έκλεισε η αερογέφυρα της Νίκαιας, με προσωρινές κυκλοφοριακές διευκολύνσεις για τις ημέρες των γιορτών, ενώ αποφασίστηκε άνοιγμα των διοδίων Μακρυχωρίου και στοχευμένες δράσεις, όπως κλείσιμο παρακαμπτηρίων και πορεία τρακτέρ στο κέντρο της Λάρισας.

Παράλληλα, μπλόκα στήθηκαν στα Μάλγαρα, με διακοπή της κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Αθήνα, καθώς και στα τελωνεία Ευζώνων και Προμαχώνα, με χρονικούς περιορισμούς για φορτηγά και ΙΧ. Μερικός αποκλεισμός καταγράφηκε και στο Κάστρο, προκαλώντας σημαντικές καθυστερήσεις. Οι αγρότες τονίζουν ότι οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν και προειδοποιούν για επ’ αόριστον αποκλεισμούς μετά τις γιορτές, αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Η Αστυνομία ανακοίνωσε εκτεταμένες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ και στο οδικό δίκτυο της Θεσσαλίας, με εκτροπές μέσω εναλλακτικών διαδρομών, καλώντας τους οδηγούς σε αυξημένη προσοχή.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή