Κυριακή, 19 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Γιώργος Τράγκας: Η εισαγγελία ερευνά την περιουσία του για ξέπλυμα μαύρου χρήματος

Μοιραστείτε το

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της αμύθητης κληρονομιάς του Γιώργου Τράγκα, καθώς η Αρχή Kαταπολέμησης Nομιμοποίησης Eσόδων από Eγκληματικές Δραστηριότητες έχει αναλάβει δράση σχετικά με την περιουσία που άφησε στη σύζυγό του Μαρία Καρρά.

Η ανάμειξη των οικονομικών Αρχών στην υπόθεση ήταν αναμενόμενο και σύμφωνα με πληροφορίες οι ελεγκτικοί μηχανισμοί θα ερευνήσουν όλες τις κινήσεις της κυρίας Καρρά σε Ελλάδα και εξωτερικό, ειδικά από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι η ίδια γνώριζε για την ύπαρξη της διαθήκης που συνέταξε ο σύζυγός της στο Μονακό, αλλά δεν ενημέρωσε ποτέ τους άλλους νόμιμους κληρονόμους, τους δύο γιους του εκλιπόντα.

 

 

Την ίδια στιγμή, πηγές γύρω από τις Οικονομικές Αρχές αναφέρουν πως έχουν εντοπιστεί ράβδοι χρυσού στο εξωτερικό, με το ελεγκτικό όργανο να έχει ήδη ζητήσει τις λεπτομερείς κινήσεις όλων των τραπεζικών λογαριασμών σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα του Μονακό και των ΗΠΑ στους οποίους είναι δικαιούχος ή συνδικαιούχος η Μαρία Καρρά. Τα αποτελέσματα των ερευνών σχετικά με το εάν προκύπτει «ξέπλυμα μαύρου χρήματος», αναμένονται μέσα στο επόμενο διάστημα.

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.