Εξαφάνιση 33χρονου γιατρού: Συναγερμός καθώς «κινείται» λογαριασμός του στα social media
Ανεξήγητη κίνηση με ψηφιακά ίχνη καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες στον λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης του 33χρονου γιατρού Αλέξη Τσικόπουλου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στην περιοχή Φρέ Αποκορώνου στις 7 Δεκεμβρίου 2025, σύμφωνα με πληροφορία που μετέφερε φίλος του από τη Σουηδία και η οποία βρίσκεται υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες αρχές, με την ελπίδα ότι θα προκύψουν ενδείξεις πως είναι ζωντανός.
«Ανεξήγητη κίνηση με ψηφιακά ίχνη του 33χρονου γιατρού που αγνοείται από τις 7 Δεκεμβρίου, ανέφερε φίλος του που κατοικεί στη Σουηδία. Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει δραστηριότητα στον λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης του 33χρονου Αλέξη Τσικόπουλου, ανέφερε η πληροφορία που ερευνούν οι αρμόδιες αρχές με την ελπίδα ότι θα δοθούν ενδείξεις ότι είναι ζωντανός. Τα ίχνη του γιατρού χάθηκαν στην περιοχή Φρέ Αποκορώνου στις 7 Δεκεμβρίου 2025.
Ο 33χρονος είχε εξαφανιστεί στο παρελθόν άλλες δύο φορές. Στις 7 Δεκεμβρίου επικοινώνησε με τον πατέρα του, του είπε πως δεν ήταν καλά ψυχολογικά και του ζήτησε να έρθει από τη Θεσσαλονίκη για να μιλήσουν. Άκαρπες παραμένουν ωστόσο οι έρευνες για τον εντοπισμό του, ενώ η μητέρα του αγνοούμενου απευθύνει εκκλήσεις αν κάποιος θυμηθεί κάτι ή αν γνωρίζει οτιδήποτε, με απόλυτη εχεμύθεια να το αναφέρει για να δοθεί ένα τέλος στην αγωνία της οικογένειας.»
Η πληροφορία για τη διαδικτυακή δραστηριότητα εξετάζεται στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας για την εξαφάνιση, χωρίς να έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής επίσημα ευρήματα που να οδηγούν στον εντοπισμό του 33χρονου.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης