Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μηταράκης για την έκτακτη σύγκληση του ΔΣ της Frontex: "Καλωσορίζουμε την απόφαση για να λάμψει η αλήθεια"

Να "λάμψει η αλήθεια σχετικά με τους ισχυρισμούς για pushbacks" ζητά ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, επαναλαμβάνοντας παράλληλα ότι "η Ελλάδα δεν συμμετέχει σε υποτιθέμενες επαναπροωθήσεις".

ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ: Σκανδαλώδης ανάθεση 6,2 εκ ευρώ για συμβουλευτική υποστήριξη στο Υπουργείο Μετανάστευσης

"Σκανδαλώδη ανάθεση 6,2 εκατομμυρίων για συμβουλευτική υποστήριξη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου", καταγγέλλουν 42 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία με ερώτησή τους, που κατατέθηκε με πρωτοβουλία του τομεάρχη Μετανάστευσης, Γιώργου Ψυχογιού. 

Υπουργείο Μετανάστευσης: Μέσα στη μέρα θα στεγαστούν οι ευάλωτες οικογένειες στη Μόρια

Εντός της ημέρας θα πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την άμεση στέγαση αρχικά των ευάλωτων και των οικογενειών στη Μόρια σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, σημειώνει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου,

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Μετανάστευσης

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου "Βελτίωση της μεταναστευτικής νομοθεσίας, τροποποίηση διατάξεων των νόμων 4636/2019 (Α΄ 169), 4375/2016 (Α΄ 51), 4251/2014 (Α΄ 80) και άλλες διατάξεις"

Έξι «μέτρα» του υπ. Μετανάστευσης για προστασία από τον κορωνοϊό στα προσφυγικά καμπ, το εξής ένα: Εγκλεισμός

Αναστέλλει την καταβολή του μηνιαίου βοηθήματος, κρατάει μέσα στα καμπ ακόμα κι εκείνους που παίρνουν οριστική απόφαση ασύλου, επαναλαμβάνει ως κατόρθωμα ότι έβαλε 12 κοντέινερ για να στεγαστούν (πότε;) «σταθμοί ελέγχου» - Ούτε λέξη για προσεκτική έστω αποσυμφόρηση των προσφυγικών καμπ--τεράτων με τις χιλιάδες εγκλωβισμένους

Στα Βρασνά, το Υπουργείο επιβράβευσε το ρατσισμό

Αίσθηση είχε προκαλέσει η απαράδεκτη άρνηση γονέων να στείλουν τα παιδιά τους στο νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο των Βρασνών του δήμου Βόλβης, μόλις ενημερώθηκαν ότι στο νηπιαγωγείο έχουν γραφτεί οκτώ προσφυγόπουλα.

Ο Μ. Βορίδης παραδέχεται τη μέχρι τώρα αποτυχία της κυβέρνησης στην μεταναστευτική πολιτική - Πυρά ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μ. Βορίδης μάλλον ήπιε τον ορό της αλήθειας καθώς σε σημερινή του ραδιοφωνική συνέντευξη, ουσιαστικά παραδέχθηκε την μέχρι τώρα αποτυχία της κυβέρνησης στην μεταναστευτική πολιτική, δηλώνοντας πως αυτό ομολογεί η επανασύσταση του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Γ. Κουμουτσάκος για μεταναστευτικό: Απαιτεί μεγάλη προσπάθεια και κατανόηση και από τις τοπικές κοινωνίες

Ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργος Κουμουτσάκος σε σημερινή ραδιοφωνική του συνέντευξη, χαρακτήρισε το μεταναστευτικό ως ένα «μεγάλο και σύνθετο έργο που δεν λύνεται εύκολα και απαιτεί μεγάλη προσπάθεια και κατανόηση και από τις τοπικές κοινωνίες».

Subscribe to υπουργείο Μετανάστευσης