Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Συντάξεις Φεβρουαρίου 2022: Πότε αρχίζουν οι πληρωμές στους συνταξιούχους - Οι ημερομηνίες ανά ταμείο

Την επόμενη εβδομάδα, τελευταία του μήνα, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις Φεβρουαρίου στους συνταξιούχους με βάσει τον προγραμματισμό που έχει ανακοινωθεί. Οι πρώτοι δικαιούχοι θα αρχίσουν να βλέπουν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους.

Συντάξεις Φεβρουαρίου 2022: Πότε θα καταβληθούν τα χρήματα στους συνταξιούχους ανά ταμείο

Από τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου θα αρχίσει η καταβολή των χρημάτων για τις πρώτες συντάξεις του 2022 και από την επόμενη, Τρίτη 25/1, οι συνταξιούχοι θα αρχίσουν να βλέπουν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους.

Συντάξεις Φεβρουαρίου 2022: Οι τελικές ημερομηνίες για πληρωμές στους συνταξιούχους

Χωρίς αλλαγές στις ημερομηνίες θα καταβληθούν εν τέλει οι συντάξεις Φεβρουαρίου του 2022 παρότι υπήρξαν σκέψεις να μετατεθούν λίγο νωρίτερα ώστε να μην υπάρχει μεγάλη χρονική απόσταση από τις πληρωμές του περασμένου Δεκεμβρίου.

Επίδομα θέρμανσης: Πότε αναμένονται οι επόμενες πληρωμές στους δικαιούχους

Στα 86 εκατομμύρια ευρώ ανέρχεται το ποσό που έχει καταβληθεί μέχρι σήμερα στους δικαιούχους για το επίδομα θέρμανσης, με το υπουργείο Οικονομικών να ανακοινώνει το πότε αναμένονται οι επόμενες πληρωμές.

Επίδομα θέρμανσης: Πότε θα καταβληθούν τα υπόλοιπα ποσά στους δικαιούχους

Το επίδομα θέρμανσης χορηγείται υπό τον όρο ότι ο δικαιούχος θα πραγματοποιήσει αγορές των επιδοτούμενων ειδών καυσίμων θέρμανσης ή θερμικής ενέργειας αξίας μεγαλύτερης ή ίσης με το διπλάσιο του επιδόματος από την 1η Οκτωβρίου 2021 έως και την 31η Μαρτίου 2022 και ειδικά για το πετρέλαιο θέρμανσης από την 

ΕΦΚΑ - ΟΑΕΔ: Πληρωμές σε πάνω από 95.500 δικαιούχους μέσα στην εβδομάδα

Με πληρωμές σε πάνω από 95.500 δικαιούχους ανοίγει η πρώτη εβδομάδα του 2022, καθώς είναι προγραμματισμένο να καταβληθούν περί τα 56,2 εκατ. ευρώ από τον e-ΕΦΚΑ και τον ΟΑΕΔ από τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου ως και την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου.

Επιστρεπτέα Προκαταβολή: Αλλαγές ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών - «Ανάσα» σε 700.000 επιχειρήσεις

Αλλαγές στις πληρωμές της επιστρεπτέας προκαταβολής ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών σε μια προσπάθεια να δώσει «ανάσα» ρευστότητας σε 700.000 επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες που ωφελήθηκαν από το συγκεκριμένο μέτρο την περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού.

Συντάξεις Ιανουαρίου: Οι πληρωμές σήμερα – Αναλυτικά πότε πληρώνονται οι δικαιούχοι ανά ταμείο

Συνεχίζονται οι πληρωμές των συντάξεων Ιανουαρίου 2022 σήμερα Τρίτη 21 Δεκεμβρίου. Οι συνταξιούχοι λαμβάνουν τα χρήματα νωρίτερα λόγω των εορτών, ωστόσο αυτά θα αρχίσουν να πιστώνονται από σήμερα στους λογαριασμούς και όχι από την προηγούμενη εργάσιμη.

Δώρο Χριστουγέννων: Ως και τις 21 Δεκεμβρίου η καταβολή του - Όλες οι πληρωμές μέχρι το τέλος του μήνα

Μέχρι και την Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου θα πρέπει να έχει καταβληθεί στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα το Δώρο Χριστουγέννων που αντιστοιχεί σε έναν μισθό, ενώ από σήμερα άρχισε η καταβολή των κύριων και επικουρικών συντάξεων Ιανουαρίου σε όλους τους δικαιούχους.

Συντάξεις Ιανουαρίου: Από σήμερα οι καταβολές χρημάτων - Πότε πληρώνονται οι δικαιούχοι ανά ταμείο

Αρχίζει σήμερα Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου, η καταβολή των συντάξεων Ιανουαρίου. Οι συνταξιούχοι λαμβάνουν τα χρήματα νωρίτερα λόγω των εορτών, ωστόσο αυτά θα αρχίσουν να πιστώνονται από σήμερα στους λογαριασμούς και όχι από την προηγούμενη εργάσιμη.

Συντάξεις Ιανουαρίου - Οριστικό: Τότε θα πληρωθούν οι συνταξιούχοι

Τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου και όχι την Παρασκευή, την αμέσως προηγούμενη εργάσιμη δηλαδή, θα καταβληθούν τα χρήματα στους συνταξιούχους που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ.

Συντάξεις Ιανουαρίου: Νωρίτερα οι πληρωμές - Οι ημερομηνίες ανά ταμείο

Την εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα και συγκεκριμένα από τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου ως και την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου είναι προγραμματισμένο να καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις Ιανουαρίου με τους δικαιούχους συνταξιούχους να λαμβάνουν λίγο νωρίτερα τα χρήματα λόγω των εορτών.

Πληρωμές 13-17 Δεκεμβρίου: Ποιοί είναι οι δικαιούχοι και τι ποσό προβλέπεται να λάβουν

Πληρωμές για δώρο Χριστουγέννων όσων ήταν σε αναστολή εργασίας, τα υπόλοιπα του ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ, εφάπαξ παροχές, αναδρομικά σε κληρονόμους, επιδόματα ανεργίας... Σχεδόν 157 εκατ.

Επίδομα θέρμανσης: Πληρώνονται σήμερα οι περίπου 680.000 δικαιούχοι

Ξεκινάει σήμερα η εκταμίευση της προκαταβολής του επιδόματος θέρμανσης στους δικαιούχους, σύμφωνα με όσα ανέφερε χθες, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά».

Τι αλλάζει από αύριο στις ηλεκτρονικές πληρωμές

Η τάση αυτή, που ενισχύθηκε τόσο διεθνώς όσο και στην χώρα μας λόγω της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων τα οποία τέθηκαν σε εφαρμογή, εκτιμάται ότι θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια. Η συγκεκριμένη στροφή στις ηλεκτρονικές πληρωμές δημιουργεί την ανάγκη αυτές να ολοκληρώνονται άμεσα όλες τις ημέρες και ώρες του χρόνου.

Subscribe to Πληρωμές