Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Μέρκελ

Μοιραστείτε το

Η γυναίκα που βουλιάζει την Ευρώπη και οδηγεί σε διάλυση την Ευρωπαϊκή Ένωση

ΥΠΑΡΧΕΙ άνθρωπος στην Ευρώπη που να πιστεύει ότι κάνει «κουμάντο» στην Ευρωπαϊκή Ένωση ο Πρόεδρος της Κομισιόν, ο καημένος ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ;

Ο ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟΣ και γλυκύτατος αυτός κυριούλης, που όλη μέρα γυρίζει με τη μύτη ροδοκόκκινη, λες και είναι κανένας μεθύστακας… κανονικά, λόγω της θέσης του, θα έπρεπε να ήταν ένας ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ηγέτης της Κοινότητας αλλά φαίνεται – έτσι δείχνουν τα πράγματα –ότι τον έχουν κάνει Πρόεδρο μόνο, για τας… εορτάς και τας πανηγύρεις !!!

ΤΗΝ Ευρωπαϊκή Ένωση τη… διοικεί και μάλιστα δικτατορικά – και χωρίς να κρύβεται, η Γερμανίδα Καγκελάριος, η οποία όμως ΔΕΝ ΕΧΕΙ κανένα επίσημο τίτλο στην Κοινότητα…

ΚΑΝΟΝΙΚΑ είναι μία, από τους 27 Πρωθυπουργούς των χωρών, που αποτελούν την Ένωση… Απορούμε δε πώς οι άλλοι, τα υπόλοιπα 26 μέλη της Κομισιόν, την αφήνουν να αλωνίζει και να παίρνει αποφάσεις, χωρίς καν να μπαίνει στον κόπο να ρωτάει ούτε έναν από δαύτους, λες και είναι η… Μεγάλη Αικατερίνη!

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ απορούμε, πώς αυτή η κυρία, που είναι υποτίθεται ισότιμη με τους… υπόλοιπους Πρωθυπουργούς, κάνει κουμάντο σε όλα… Τόση πολύ… Δημοκρατία, ούτε επί… Χίτλερ δεν υπήρχε!..

ΚΑΙ όσο τα πράγματα εξελίσσονταν, χωρίς μεγάλες διακυμάνσεις η κυρία Μέρκελ όχι μόνο έκρυβε την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ της, αλλά σιγά –σιγά είχε αποκτήσει και τη φήμη της πετυχημένης και της έδιναν μάλιστα και βραβεία, χωρίς όμως να έχει δοκιμαστεί σε κάποια πολιτική ή οικονομική μεγάλη κρίση.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ όμως κρίση, μικρομεσαία για το μέγεθος των χωρών που διοικεί, την οποίαν μάλιστα δημιούργησαν οι ξένοι τοκογλύφοι, αποκάλυψε το μέγεθος της ανικανότητάς της και την έλλειψη ηγετικών προσόντων στην αντιμετώπιση σοβαρών κρίσεων.

ΕΚΕΙ δε που την προσκυνούσαν όλοι και την αναγόρευαν κάθε χρόνο, σε πρώτη γυναίκα στον κόσμο, μόλις μπήκε στα δύσκολα, τα έκανε θάλασσα…

ΠΟΛΥ φοβόμαστε ότι η ιστορία, θα της φορτώσει την ευθύνη για τη ΔΙΑΛΥΣΗ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πάλευε υποτίθεται για να μεγαλώσει την αξιοπιστία, το κύρος και την πρόοδο όλων των ευρωπαϊκών λαών και τελικά εδώ που έχουν φθάσει τα πράγματα, εάν ΣΥΝΤΟΜΑ δεν αλλάξει μυαλά και κυρίως πολιτική και να αφήσει στην άκρη τις θεωρίες για ΣΚΛΗΡΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ που καταστρέφει χώρες και οδηγεί στην πείνα εκατομμύρια ανθρώπους, η ΔΙΑΛΥΣΗ της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα είναι το μόνο έργο που θα αφήσει πίσω της.

«Κ»

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.