Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελένη Τσερεζόλε

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ

 

Μια ερώτηση – φωτιά για την κυβέρνηση…

Ό,τι κι αν κάνει η ΝΔ, και από κοντά και η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, που πλέον σε κάθε κρίσιμη απόφαση, είτε πρόκειται για την απλή αναλογική είτε για το σκάνδαλο της Novartis, συμπαρατάσσεται με την κυβέρνηση, όση επίδειξη αυταρχισμού απέναντι στους νέους και να επιδείξει η κυβέρνηση, τα ζητήματα που θέλει να συγκαλύψει, απλά δεν συγκαλύπτονται.

Σσσσσ, στη ΝΔ τσικνίζουν ξενοφοβικά... 

“ΘΕΩΡΏ ΌΤΙ ελευθερία και δημοκρατία έχουμε, ο καθένας μπορεί να τρώει ότι θέλει, όπου θέλει, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα”. Τάδε έφη χθες, όχι ένας απλός βουλευτής ή πολιτευτής της ΝΔ, αλλά ο υφυπουργός Εσωτερικών, Μακεδονίας - Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου. Πού; Στο περιθώριο της συνάντησης που είχε με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Ο καθημερινός ξενοφοβικός πονοκέφαλος της ΝΔ

Όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο η κυβέρνηση της ΝΔ εκτίθεται στο θέμα του προσφυγικού, επιδεικνύοντας αφενός τις οργανωτικές της ανεπάρκειες και αφετέρου τα αδιέξοδά της, ύστερα από τις ξενοφοβικές, απλουστευτικές και άκρως επικίνδυνες, υποσχέσεις που έσπειρε προεκλογικά.

Το μοντέλο του ΚΕΘΕΑ: ό,τι σιχαίνεται η νεο-δεξιά

Τα αδικαιολόγητα επιχείρησε, με πολύ επιθετικό τρόπο, να δικαιολογήσει ο υπουργός Υγείας, κ. Βασίλης Κικίλιας, για την πραξικοπηματική παρέμβαση της κυβέρνησης της ΝΔ στην υποδειγματική μέχρι σήμερα λειτουργία ενός καταξιωμένου στη συνείδηση της κοινωνίας, θεσμού.

Το αυτονόητο και το δεοντολογικά επιβεβλημένο

Αύριο, Τετάρτη, στις 22.00, το Kontra Channel σώζει την, πολλαπλά τρωθείσα τα τελευταία χρόνια, τιμή της τηλεοπτικής δημοσιογραφίας. Όπως είναι γνωστό, το Kontra Channel εξασφάλισε αποκλειστικά για την ελληνική τηλεόραση το ντοκιμαντέρ “La Strategia” της Ελβετικής Τηλεόρασης RSI για το παγκοσμίων διαστάσεων σκάνδαλο Novartis.

Δημοσκοπήσεις επικοινωνιακού αποπροσανατολισμού

Μεγαλώνει, λέει, η ψαλίδα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση ενώ, όπως υπογραμμίζουν σύσσωμα τα φιλο-κυβερνητικά ΜΜΕ (δηλαδή σχεδόν όλα, καθώς η ΝΔ έχει διασφαλίσει μιντιακή υπεροπλία δημόσιων και ιδιωτικών ΜΜΕ), το... 68% των ερωτηθέντων, βρίσκει τον Κυριάκο Μητσοτάκη “καλύτερο πρωθυπουργό από ό,τι περίμενε”!

Το παραστράτημα του κ. Υπουργού...

Υπάρχει ένας γνωστός και απαράβατος κανόνας: όποιος μιλάει πολύ και συνήθως επί παντός επιστητού, κατά κανόνα κάποια στιγμή θα κάνει γκάφα – μικρή ή μεγάλη -, πάντως γκάφα. Αυτό συνέβη και με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Μ.

Αδιαπραγμάτευτη αντιμετώπιση της αδιάλλακτης Δεξιάς

Η άθλια αντιδημοκρατική μεθόδευση της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ, προκειμένου να αποκλειστούν από την Προκαταρκτική Επιτροπή οι Δ. Τζανακόπουλος και Π. Πολάκης, αποτελεί (άλλη μία) χειροπιαστή ένδειξη του είδους και του τρόπου διακυβέρνησης της ΝΔ.

Ένα νομοσχέδιο του χθες κατά του αύριο των πολλών…

Καταλυτική κριτική άσκησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη συζήτηση που ξεκίνησε χθες στην Ολομέλεια της Βουλής, στο αναπτυξιακό (το οποίο στην ουσία του, κάθε άλλο παρά αναπτυξιακό είναι) νομοσχέδιο του υπουργείου ανάπτυξης και επενδύσεων, που κατέθεσε η κυβέρνηση της ΝΔ στη Βουλή και το οποίο περιλαμβάνει, πέρα από τις «παραγωγικές επενδύσεις

Τζόκερ: εμβληματική υπόθεση της νεο-δεξιάς

Η υπόθεση της ταινίας "Τζόκερ" και της επέμβασης της αστυνομίας στις προβολές του σαββατοκύριακου, δεν είναι μια απλή υπόθεση, δεν είναι μια απλή περίπτωση 'αυτενέργειας' κάποιων υπηρεσιακών παραγόντων του υπουργείου Πολιτισμού που 'αυτενέργησαν', εν αγνοία δήθεν της πολιτικής ηγεσίας του.

Η παραδοχή Γεωργιάδη και η αμηχανία της ΝΔ....

Η παραδοχή του κ. Άδωνι Γεωργιάδη στο ντοκιμαντέρ της δημόσιας ελβετικής τηλεόρασης, ότι η "Novartis μπορεί να δίνει χρήματα σε πολιτικούς, γιατρούς και δεν ξέρω σε ποιούς άλλους αλλά δεν παύει να σώζει ζωές", δεν προβλήθηκε όσο της έπρεπε από τα μεγάλα κανάλια που "σκίζονται" κυριολεκτικά για να εμφανίσουν το διεθνές αυτό σκάνδαλο, όπως έδειξε

Η αντικοινωνική “ετοιμότητα” της ΝΔ

Πολύς λόγος τον τελευταίο καιρό σχετικά με το πόσο έτοιμος ή ανέτοιμος ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ, για να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας το 2015. Τα φιλικά προς τη ΝΔ, ΜΜΕ, με τη γνωστή τους τεχνική της κοπτοραπτικής, πήραν σχετικές δηλώσεις στελεχών, βουλευτών, πρώην υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ, και τις...

Το σκάνδαλο της Novartis ούτε διαγράφεται, ούτε παραγράφεται, ούτε εξανεμίζεται

Μπορεί η κυβέρνηση και η ΝΔ να κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να υποβαθμίσουν το καραμπινάτο διεθνές σκάνδαλο σκάνδαλο Novartis για τα υπερκέρδη της σε βάρος του Δημοσίου και των ασφαλισμένων, ωστόσο δεν έχουν την ίδια άποψη διεθνείς παράγοντες.

Subscribe to Ελένη Τσερεζόλε