Τρίτη, 28 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

ΣΚΑΝΔΑΛΟ

Μοιραστείτε το

Εμείς, κύριε Παπαγγελόπουλε, ό,τι μαθαίνουμε το γράφουμε. Εσύ όμως ΔΙΕΤΑΣΣΕ έρευνες για να δεις πόσο δίκιο έχουμε και τι χρήματα μπορεί να κερδίσει το δημόσιο από τις καταγγελίες μας για τα κλεμμένα.

ΌΤΑΝ ο… «τρισκατάρατος», ο Κώστας Σημίτης, ο αρχιερέας της διαφθοράς, τον οποίο η ιστορία πιστεύουμε ότι θα τον χαρακτηρίσει ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ, γιατί αυτός ο κύριος μας έβαλε με ΠΛΑΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ  στην Ευρωζώνη, χωρίς να ρωτήσει προηγουμένως τον ελληνικό λαό, υποσχόμενος ότι έτσι… ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ τα οικονομικά και εθνικά μας θέματα. Και βλέπετε που καταντήσαμε. Διοικητή στην Εθνική Τράπεζα τοποθέτησε τον στενό του φίλο, Θόδωρο Καρατζά και μαζί του έκανε την υποτίμηση της δραχμής, αν δεν κάνουμε λάθος, και γύρευε πόσοι τότε τα… οικονόμησαν γερά!

ΚΑΠΟΙΑ στιγμή αρχίσαμε να «ψάχνουμε» τα στελέχη της Εθνικής και ξέρετε τι ανακαλύψαμε; Ότι ο μακαρίτης πλέον Καρατζάς, αν και ήταν διοικητής της Εθνικής Τράπεζας, διατηρούσε εν ενεργεία και το δικηγορικό του γραφείο και ύστερα από έρευνα διαπιστώσαμε ότι τουλάχιστον οι ΜΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ  που είχαν μπει στο Χρηματιστήριο –οι περισσότερες χαριστικά και παράνομα- ήταν ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ, το δε ΝΟΜΙΚΟ ΦΑΚΕΛΟ, για την εισαγωγή τους, τον είχε φτιάξει το δικηγορικό γραφείο Καρατζά!!! 

ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ όταν ένας φίλος, μας έφερε τα παράβολα του δικηγορικού συλλόγου με τις παραστάσεις που έκανε το δικηγορικό γραφείο του Διοικητή της Εθνικής και κολλητού του Σημίτη, που αφορούσαν εισηγμένες εταιρείες με τους ΠΕΛΑΤΕΣ του Καρατζά, γεμίσαμε ΔΥΟ ΣΕΛΙΔΕΣ διαστάσεων 21 x 29 !!!

ΜΗΠΩΣ θέλετε να μάθετε και πόση ήταν η ΤΑΡΙΦΑ, για το «ΝΟΜΙΚΟ ΦΑΚΕΛΟ», μιας μεσαίας εταιρείας που υπέβαλε χαρτιά για να μπει στο Χρηματιστήριο; Γύρω στα ΕΠΤΑΚΟΣΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ δραχμές το… ΚΕΦΑΛΙ!!! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ, φίλοι αναγνώστες, το φαγοπότι που είχε πέσει τότε.

ΘΑ μας πείτε τώρα τι ψάχνετε ρε παιδιά; Έχουν περάσει τόσα χρόνια, ο Καρατζάς πέθανε, τι μπορεί να βγει;

ΟΧΙ δεν είναι έτσι, πρώτα απ’ όλα ο λαός πρέπει να ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ για ΌΛΟΥΣ και για ΌΛΑ, ζωντανούς και πεθαμένους, όταν διαχειρίζονται  πολιτική η οικονομική εξουσία. Το «αποθανών δεδικαίωται» δεν μπορεί και δεν πρέπει να ισχύσει σε αυτές τις περιπτώσεις γιατί με τις αποφάσεις τους επηρεάζουν τη ζωή των παιδιών μας και τη συνέχεια της φυλής μας.

ΜΠΟΡΕΙ ακόμα και τώρα η εφορία να ερευνήσει ΠΟΣΑ από τα λεφτά που πήραν οι μεγαλοδικηγόροι για να φτιάξουν τους νομικούς φακέλους των εταιρειών που μπήκαν το 1999-2000 στο Χρηματιστήριο και ΛΗΣΤΕΨΑΝ τον κοσμάκη, ΕΙΧΑΝ ΔΗΛΩΘΕΙ στην εφορία, διαφορετικά  βρισκόμαστε μπροστά σε ένα καραμπινάτο ξέπλυμα και το σπουδαιότερο με τους φακέλους που έφτιαξαν κάποιοι μεγαλοδικηγόροι ΒΟΗΘΗΣΑΝ στην ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ και στην ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ των Ελλήνων, που είχαν κάνει τη βλακεία να παίξουν στο Χρηματιστήριο, για να πλουτίσουν, ενώ τελικά έχασαν τις περιουσίες τους.

ΘΕΛΟΥΜΕ  ακόμα να σας υπενθυμίσουμε ότι ο αδερφός του Έλληνα πρωθυπουργού υπήρξε κάτι σαν «αρχηγός» των μυστικών υπηρεσιών της Γερμανίας και ήταν τόσο πολύ πατριώτης που πήρε τη γερμανική υπηκοότητα!!!

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ τι και ποιους πληρώνουμε τώρα;

ΚΑΙ ένα τελευταίο, έχουμε δύο-τρεις καταγγελίες ότι μία ή δύο από τις «δικηγορικές ενώσεις»- οι περισσότερες των οποίων για να είμαστε ειλικρινείς, δουλεύουν άριστοι και προσφέρουν σοβαρές υπηρεσίες στο νομικό κόσμο και τους πολίτες- κάποια από τα μέλη τους, γνωστοί ΜΕΓΑΛΟΔΙΚΗΓΟΡΟΙ προσπαθούν με τις γνωριμίες τους ΝΑ ΣΤΗΝΟΥΝ συνθέσεις για να παίρνουν πελάτες που έχουν διαπράξει σοβαρότατα αδικήματα, οι οποίοι τους πληρώνουν και αδρά και μαύρα.

ΚΑΛΟΥΜΕ τον κύριο Παπαγγελόπουλο να διατάξει ΈΡΕΥΝΑ για όλες τις καταγγελίες μας, για να διαπιστώσει ΠΟΣΟΙ από τους πελάτες των μεγαλοδικηγόρων απαλλάσσονται ή πέφτουν στα μαλακά και ΠΟΣΑ χρήματα έχουν πληρώσει στους μεγαλοδικηγόρους για να τους σώσουν.

ΕΠΙΣΗΣ θέλουμε να μάθουμε όταν υπάρχει ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, γιατί να υπάρχουν τόσες πολλές «ενώσεις»; Η δουλειά που κάνουν, δεν θα μπορούσε να γίνεται μέσω του δικηγορικού συλλόγου;

Ο ΚΥΡΙΟΣ Παπαγγελόπουλος θα μπορούσε επίσης τουλάχιστον να συστήσει στους μεγαλοδικηγόρους ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΝΕ όλες τις δουλειές για να υπάρχει δουλειά και για τους νέους δικηγόρους που κοντεύουν να τα τινάξουν από την πείνα.

«Κ»

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.