Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κτηματολόγιο: Παράταση για 21 περιοχές

Άλλες 21 περιοχές μπαίνουν στη νέα λίστα με τις παρατάσεις που δίνεται στο πλαίσιο της νομοθετικής ρύθμισης (με την κατάθεση σχετικής τροπολογίας στις 16 Μαΐου) και αφορά στη συλλογή δηλώσεων στο τελευταίο πρόγραμμα κτηματογράφησης.

Παράταση σε οκτώ περιοχές για το Κτηματολόγιο

Συνεχίζεται ο κύκλος παρατάσεων στη συλλογή δηλώσεων Κτηματολογίου, με 8 περιοχές να παίρνουν σειρά. Πρόκειται για τους ΟΤΑ Καστοριάς, Φλώρινας, Δράμας, Ξάνθης, Χαλκιδικής, Σάμου, Ικαρίας και Χίου, των οποίων η νέα ημερομηνία ορίζεται για τις 15 Ιουλίου προκειμένου έως τότε οι πολίτες να υποβάλουν την αίτηση ιδιοκτησίας.

Παρατείνεται το μέτρο του μειωμένου ΦΠΑ σε Λέσβο, Χίο, Σάμο, Κω και Λέρο

Την παράταση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά που έχουν δεχθεί αυξημένες προσφυγικές ροές, ανακοίνωσε ο Δημήτρης Βίτσας, στο πλαίσιο της ψήφισης απόψε από την Ολομέλεια του νομοσχεδίου του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Παράταση στις φορολογικές υποχρεώσεις των κατοίκων της Ζακύνθου

Μετά από αίτημα από τους φορείς του νησιού της Ζακύνθου, αποφασίστηκε να δοθεί παράταση στις φορολογικές υποχρεώσεις που λήγουν στις 31 Οκτωβρίου.

Τη Δευτέρα θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις για τις λεπτομέρειες της απόφασης από το Υπουργείο Οικονομικών και την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Παράταση στην προθεσμία υποβολής φορολογικών δηλώσεων

ΑΦΟΡΑ ΤΟΣΟ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ                                                         

Έως την Παρασκευή, 15 Ιουλίου, παρατείνεται η προθεσμία υποβολής φορολογικών δηλώσεων, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.

«Σκούπα» ή παράταση στο Αλεξάνδρειο

Ο Άρης θ’ αντιμετωπίζει στο Nick Galis Hall τον Παναθηναϊκό απόψε στις 19:00 και στόχος του είναι να φτάσει στη νίκη, προκειμένου να μειώσει τη σειρά σε 2-1 και να μείνει… ζωντανός!

Νέα παράταση για την επικαιροποίηση των δικαιολογητικών του νόμου Κατσέλη

Νέα παράταση έως τις 30 Ιουνίου παίρνει η προθεσμία επικαιροποίησης των φακέλων δανειοληπτών που αιτήθηκαν ένταξη στο νόμο Κατσέλη έως τις 15 Αυγούστου 2015 άλλα έως σήμερα δεν έχει εξεταστεί το αίτημά τους. 

Η ρύθμιση έρχεται με τροπολογία που κατέβηκε στο νομοσχέδιο για τους αγροτικούς συνεταιρισμούς που ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή.

Υπουργείο Εργασίας: Παράταση 3 μηνών για την κάρτα σίτισης και την επιδότηση ενοικίου!

Την παράταση των παροχών του για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, αποφάσισε το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, λόγω των αυξημένων αναγκών στην ελληνική κοινωνία.

Παράταση μέχρι 10 Μαΐου για τις αιτήσεις των πτυχιούχων στο ΕΣΠΑ

Παράταση μέχρι την Τρίτη 10 Μαΐου 2016 για την υποβολή αιτήσεων των επιχειρηματικών σχεδίων της δράσης «Ενίσχυση της Αυτοαπασχόλησης Πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης» του ΕΣΠΑ 2014-2020, ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομίας,  λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που εκδηλώθηκε με το που άνοιξε η περίοδος υποβολής.

Παράταση παροχής δωρεάν ρεύματος σε όσους ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας

Παρατείνεται κατά μια τετραμηνία η περίοδος παροχής δωρεάν ηλεκτρικού ρεύματος και κατά τρεις μήνες η περίοδος χορήγησης της επιδότησης σίτισης και ενοικίου σε νοικοκυριά που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

Τρ. Αλεξιάδης: Δύο μήνες παράταση στις φορολογικές δηλώσεις λόγω καθυστερήσεων

Δύο μήνες παράταση στην προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων δίνει το υπουργείο Οικονομικών με νέα  απόφαση που υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης. Η νέα προθεσμία είναι 30 Ιουνίου και αφορά τα φυσικά πρόσωπα.

Όπως αναφέρεται στο κείμενο της απόφασης,

Σταθάκης: «Η διαπραγμάτευση έπρεπε να έχει κλείσει χθες»

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΣΤΑΘΑΚΗΣ                                                                   

Τη στρατηγική παράτασης της διαπραγμάτευσης κατήγγειλε ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης, μιλώντας στο Mega, κάνοντας λόγο για «πίεση», εκ μέρους ορισμένων κύκλων των δανειστών.

Subscribe to παράταση