Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μέτρα για τον κορωνοϊό: Τι θα γίνει με τις πτήσεις εξωτερικού

Δεν θα απαγορευθούν οι πτήσεις εξωτερικού προς και από την Ελλάδα, ενώ θα γίνονται μόνο οι αναγκαίες στο εσωτερικό και για όσους αποδεικνύουν την ανελαστική ανάγκη μετακίνησης. Παραμένει κλειστό το αεροδρόμιο Μακεδονία, της Θεσσαλονίκης, όπως προβλέπεται από τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί για την Θεσσαλονίκη.

Κορωνοϊός: Τι θα ισχύει με τις πτήσεις από το εξωτερικό έως 30 Σεπτεμβρίου

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ενημερώνει το επιβατικό κοινό για τις αεροπορικές οδηγίες (notams) που θα ισχύουν έως και την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020 και έχουν σαν στόχο την προστασία επιβατών και πολιτών από την πανδημία κορωνοϊού.

143 νέα κρούσματα την τελευταία εβδομάδα στην Ελλάδα - Τα 51 συνδέονται με ταξίδια

Συγκρατημένη αισιοδοξία από τις υγειονομικές αρχές ότι η επιδημία μπορεί να ελεγχθεί

Σχεδόν 1 στα 3 κρούσματα κορωνοϊού που είχαμε στη χώρα μας την τελευταία εβδομάδα αποτελούν εισερχόμενα καθώς συνδέονται με ταξίδια από το εξωτερικό. 

Κορωνοϊός: Επιστρέφουν εκτάκτως οι Έλληνες που ήταν στο εξωτερικό -Αυστηρή καραντίνα 14 ημερών

Σημαντικές προσπάθειες για τον επαναπατρισμό Ελλήνων κάνει η ελληνική πλευρά έπειτα από τα μέτρα που παίρνουν οι κυβερνήσεις με απαγορεύσεις πτήσεων λόγω του κορωνοϊού.

Υπό εξέταση η αναστολή των πτήσεων από και προς την Ελλάδα

Το ύστατο μέτρο για τις μεταφορές λόγω κορωνοϊού εξετάζει η κυβέρνηση. Το θέμα της αναστολής όλων των πτήσεων από και προς την Ελλάδα έχει συζητηθεί αλλά τελική απόφαση δεν έχει ληφθεί. Από πότε θα τεθεί σε ισχύ.

Το υπ. Εξωτερικών για τους Έλληνες πολίτες που βρίσκονται στο εξωτερικό

Ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί λόγω κορωνοϊού σε σχέση με τις μετακινήσεις Ελλήνων πολιτών στο εξωτερικό

Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ αναφέρει:

Κ. Νοτοπούλου: Ο ΕΟΤ οδηγείται σε συρρίκνωση

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού οδηγείται σε συρρίκνωση αναφέρει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου η οποία κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση και ζητά απαντήσεις από τον αρμόδιο υπουργό Χάρη Θεοχάρη.

Ψήφος αποδήμων: Ένα βήμα από τις 300 ψήφους μετά τις τελευταίες αλλαγές

Η πλειοψηφία κατέθεσε την τροποποιημένη διάταξη του άρθρου 54παρ4 του Συντάγματος

Μια ανάσα πριν την ομόφωνη ψήφιση της αναθεώρησης του άρθρου 54παρ4 του Συντάγματος που αφορά στην ψήφο των αποδήμων, βρίσκεται η Βουλή.

Τα τελικά αποτελέσματα των ψήφων των Ελλήνων του εξωτερικού στις Ευρωεκλογές (ΦΩΤΟ)

Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψήφων στα εκλογικά τμήματα του εξωτερικού. Η ΝΔ συγκέντρωσε ποσοστό 33,89%, έναντι 15,28% του δεύτερου ΣΥΡΙΖΑ. Τρίτο κόμμα ήταν το ΚΚΕ με 14% και ακολούθησαν το Κίνημα Αλλαγής με 8,58%, το Ποτάμι με 4,95%, η Χρυσή Αυγή με 3,58% και η ΜέΡΑ 25 του Γιάνη Βαρουφάκη με 3,25%.

Διεθνής σπείρα εξαπατούσε επενδυτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό

Τεράστια κομπίνα είχε στηθεί τα τελευταία χρόνια με θύματα πολλούς επιχειρηματίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό όπως στην Ουκρανία αλλά και τη Βρετανία οι οποίοι έπεφταν θύματα... επιτήδειων που τους έπειθαν να κάνουν επενδύσεις που τελικά ήταν... φούσκες. Μάλιστα, ένας από τους Έλληνες επιχειρηματίες έχασε 60 εκατομμύρια ευρώ.

Παππάς: Δεν χρειάζεται κάποιοι στο εξωτερικό να βρίσκουν εδώ τους καλύτερους δικηγόρους τους

«ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ»

«Η συζήτηση για μονομερείς ενέργειες είναι εσωτερική. Ουδείς στην Ευρώπη το είδε έτσι. Και δεν χρειάζεται κάποιοι του εξωτερικού εδώ να βρίσκουν τους καλύτερους δικηγόρους τους».

Αυτοί είναι οι πολιτικοί, ηθοποιοί, δημοσιογράφοι που έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό

Τους σταρ της πολιτικής, της τηλεόρασης και του θεατρικού σανιδιού που έχουν την τάση να βγάζουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό αποκαλύπτει η kontranews.

Τα παραδείγματα είναι πολλά και με πολλά μηδενικά στους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Subscribe to εξωτερικό