Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μείωση ΦΠΑ: Αυτές θα είναι από 1η Ιουνίου οι νέες τιμές για εισιτήρια Μέσων Μεταφοράς, καφέδες, αναψυκτικά

Από την 1η Ιουνίου θα μειωθούν εν μέσω της κρίσης του κορωνοϊού οι τιμές στα εισιτήρια των αστικών και υπεραστικών συγκοινωνιών, των τρένων, των αεροπορικών δρομολογίων και των μεταφορών με ακτοπλοϊκές γραμμές, του καφέ, των αναψυκτικών και των λοιπών μη αλκοολούχων ποτών που σερβίρονται από εστιατόρια, μπαρ αλλά και ο ΦΠΑ που επιβαρύνει τις υπη

Δείτε τα δέκα πιο παράξενα εστιατόρια του κόσμου (Φωτογραφίες)

Αν ζητάτε κάτι διαφορετικό πέρα από τα κλασικά εστιατόρια που προτιμά ο περισσότερος κόσμος, τότε κάποια από τα παρακάτω μαγαζιά εστίασης θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σας.

Δείτε τα δέκα πιο παράξενα εστιατόρια του κόσμου:

1. Opaque, ΗΠΑ

Ίσως το πιο... σκοτεινό εστιατόριο του κόσμου. Οι πελάτες απολαμβάνουν στα σκοτεινά το φαγητό τους, το οποίο σερβίρουν τυφλοί σερβιτόροι.

2. Harbin, Κίνα

Βρίσκεται στην δυτική Κίνα και είναι φτιαγμένο αποκλειστικά από πάγο! Παγωμένα ράφια, παγωμένα τραπέζια, προσφέρουν στους περίπου 100 πελάτες που μπορεί να εξυπηρετήσει, μοναδικές εμπειρίες.

3. Coolbaby, Κίνα

Αυτό το εστιατόριο στο κέντρο του Πεκίνου είναι το πιο φιλόξενο εστιατόριο για τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων σε όλον τον κόσμο. Σερβίρονται ειδικά μαγειρεμένα γεύματα για σκύλους κάθε ράτσας και μεγέθους.

4. Aurum, Σινγκαπούρη

Μοναδικά γεύματα μοριακής κουζίνας προσγέρει το εστιατόριο Aurum στη Σινγκαπούρη, ενώ τα τραπέζια αντί για καρέκλες διαθέτουν αναπηρικά καρότσια.

5. Blakes, Αγγλία

Η αποθέωση των Beatles. Το εστιατόριο του θεματικού ξενοδοχείου Hard Days Night Hotel στο Λίβερπουλ της Αγγλίας είναι διακοσμημένο με φωτογραφίες όλων όσοι συμμετείχαν στο εξώφυλλο του συλλογικού δίσκου The Beatles’ Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band.

6. Edelstein cafe, Ιαπωνία

Πρόκειται για ένα από τα αρκετά εστιατόρια στην Ιαπωνία όπου πελάτες και προσωπικό υποδύονται τους ήρωες των κινουμένων σχεδίων manga.

7. Un cafe con Peron, Αργεντινή

Ο πρώην πρόεδρος της Αργεντινής έχει την τιμητική του σε αυτό το εστιατόριο. Ένα ομοίωμά του συντροφεύει τους πελάτες, καθώς απολαμβάνουν το γεύμα τους.


8. Ithaa undersea restaurant, Μαλδίβες

Λίγα μόλις μέτρα κάτω από την επιφάνεια του Ινδικού Ωκεανού βρίσκεται το εστιατόριο Ithaa Undersea στο νησί Rangali των Μαλδίβων.

9. Barbie cafe, Κίνα

Το θέμα αυτού του εστιατορίου δεν είναι άλλο από την Barbie και τα πάντα είναι προσαρμοσμένα σε αυτό!

10. Club count Dracula, Βουδαπέστη

Ο ηθοποιός Petrica Moraru ενσαρκώνει το ρόλο του Κόμη Δράκουλα για τους πελάτες αυτού του θεματικού εστιατορίου στη Ρουμανία.

Στο… ταμείο ανεργίας τα ρομπότ σερβιτόροι!

ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ

Τρία εστιατόρια στη νότια Κίνα «απολύουν» τα ρομπότ που είχαν προσλάβει για σερβιτόρους, καθώς διαπίστωσαν ότι τελικά δημιουργούσαν περισσότερα προβλήματα.

Subscribe to Εστιατόρια