Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Παναθηναϊκός: Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη του 7στερου – Παλμός εξέδρας στο αεροδρόμιο

Μοιραστείτε το

Η αποστολή του Παναθηναϊκού καταφτάνει στην Αθήνα μετά τον θρίαμβο στο Βερολίνο, όπου η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έραψε το 7ο ευρωπαϊκό αστέρι στο έμβλημά της.

Το αεροπλάνο αναμένεται να πατήσει σε ελληνικό έδαφος στις 14:15 (και όχι στις 13:30, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί λόγω καθυστέρησης) και θα εξέλθει από την Πύλη 7 (Cargo) του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», ωστόσο ο κόσμος ξεκίνησε να συγκεντρώνεται πολύ νωρίς αναμένοντας τους «πράσινους» για να τους αποθεώσουν και το σύνθημα που δονεί τα Σπάτα δεν είναι άλλο από το «Βουντού βουντού, βουντού βουντού και πράσινη μαγεία, το 7ο το φέραμε από την Γερμανία».

pao_aerodromio___2_
pao_aerodromio___3_
pao_aerodromio___4_
pao_aerodromio___1_

Το κλίμα ήταν είναι από την πτήση κιόλας της ομάδας από το Βερολίνο στην Αθήνα με τον πιλότο να δίνει πρώτος το σύνθημα για να ξεκινήσει το «ζέσταμα» για τους πανηγυρισμούς της ομάδας του Εργκίν Αταμάν. «Την Τετάρτη ήμασταν συγκρατημένοι στο ταξίδι της επιστροφής. Είχα ευχηθεί την Κυριακή να πάρουμε το κύπελλο όπως και έγινε. Πάμε να ζεστάνουμε τους φιλάθλους για την υποδοχή με ένα “βουντού-βουντού”» είπε ο πιλότος του αεροπλάνου.

Παναθηναϊκός: «Βουντού βουντού» και στο αεροπλάνο της επιστροφής

Μετά το σύνθημα του πιλότου όλοι οι επιβάτες άρχισαν να φωνάζουν το «βουντού-βουντού» ενώ λίγο αργότερα από τα μεγάφωνα του αεροπλάνου ακούστηκε ο ύμνος του Παναθηναϊκού.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.