Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελένη Τσερεζόλε

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ

 

Κωφεύει η κυβέρνηση

Της Ελένης Τσερεζόλε

Οι ειδικοί είναι κατηγορηματικοί. Δεν έχουμε τελειώσει με την πανδημία. Δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται η μετάλλαξη «Όμικρον» ως κρυωματάκι, δεν μπορεί να εξετάζονται μέτρα χαλάρωσης. Δεν μπορεί δηλαδή με εκατόμβες νεκρών καθημερινά, η κυβέρνηση να κωφεύει, κάνοντας σχέδια για... Απόκριες αλλά και... Πάσχα!

Η περίπτωση του Παίδων και το μέλλον μας

 Της Ελένης Τσερεζόλε

Οι εξελίξεις στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης που κλείνει η κυβέρνηση για δήθεν ενίσχυση του προγράμματος εμβολιασμού, λένε πολλά για το τι μέλλον μας επιφυλάσσει η νεοδεξιά κυβέρνηση.

Κυβέρνηση – πρωταθλήτρια με πατέντα στο ψέμα

  Της Ελένης Τσερεζόλε

Τίποτε δεν είναι τυχαίο με αυτή τη νεοδεξιά κυβέρνηση. Πανταχού παρούσα. Ακόμη και σε... διαδικτυακές εκδηλώσεις Οργανώσεων Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., ιδίως όταν σε αυτές συμμετέχει ο για τα πάντα... φταίχτης, γνωστός καπνιστής, Παύλος Πολάκης.

Διαζύγιο με την πραγματικότητα

 Της Ελένης Τσερεζόλε

Σε πράματα και θάματα αναφέρθηκε προχθές το βράδυ ο Πρωθυπουργός σε συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκιαγράφησε μία εικονική πραγματικότητα, διαστρεβλώνοντας την αλήθεια. Προχώρησε σε σειρά υποσχέσεων, που δημιουργούν υπόνοιες για πρόωρες εκλογές.

«Σπεύδουν βραδέως» κατά της ακρίβειας

 «Καίει» τα νοικοκυριά η ακρίβεια (αλλά και ο πληθωρισμός που αγριεύει στο... 6%) και πλέον οι αγορές στο σούπερ μάρκετ έχουν μετατραπεί σε σταυρόλεξα για πολύ δυνατούς λύτες! Ενώ δυστυχώς στις περισσότερες των περιπτώσεων παραμένων χωρίς καν λύση, με τα βασικά προϊόντα να αυξάνονται από 5% ως 20%.

Επικοινωνία και κοροϊδία σε βάρος των πολιτών

 Της Ελένης Τσερεζόλε

Η μία μετά την άλλη έρχονται στη δημοσιότητα περιπτώσεις οικονομικότερων PCR τεστ σε σχέση με το κυβερνητικό πλαφόν των... 47 ευρώ, διασύροντας στην πράξη την κυβέρνηση που επιπλέον επιμένει στη μη δωρεάν συνταγογράφησή τους!

Και πάει για την επόμενη γκάφα...

Της Ελένης Τσερεζόλε

Τελικά αυτή η κυβέρνηση διεκδικεί στα ίσα τις δάφνες για την επιτελική της ικανότητα, όχι μόνο να μην δίνει λύσεις (αυτό το έχουμε διαπιστώσει από τον Ιούλιο του 2019) αλλά και να δημιουργεί προβλήματα.

Όταν παίρνουν μπρος οι αλγόριθμοι...

Της Ελένης Τσερεζόλε Σε μία χώρα όπου καλείται ως κατηγορούμενη δημοσιογράφος (Γιάννα Παπαδάκου) επειδή έκανε απλά τη δουλειά της (πήρε συνέντευξη από βασικό μάρτυρα σε σχέση με το τεράστιο σκάνδαλο της NOVARTIS), τα πάντα πλέον μπορούν να συμβούν.

Εξ Εσπερίας οι σκληρές αλήθειες

  Της Ελένης Τσερεζόλε

Εξ Εσπερίας τα νέα λοιπόν. Από τη στιγμή που τα εγχώρια, συστημικά ΜΜΕ έχουν επιβάλλει σιγή ιχθύος, αποσιωπώντας κάθε είδηση που μπορεί να είναι αρνητική ή επικριτική για την κυβέρνηση της καρδιάς τους (και όχι μόνο...), οι ειδήσεις, οι πραγματικές όχι οι fake, έρχονται από τα ξένα Μέσα.

Ελέω Μητσοτάκη, οι δημότες πληρώνουν το μάρμαρο...

Της Ελένης Τσερεζόλε

Στα κάγκελα είναι οι δήμαρχοι κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Και δικαίως γιατί πλέον, ακόμη και οι (πολλοί) γαλάζιοι δήμαρχοι καταλαβαίνουν ότι αυτή η κυβέρνηση είναι απέναντί τους. Και το... μάρμαρο, ελέω Μητσοτάκη, το πληρώνουν οι δημότες.

Όχι, δεν φταίει ο Τσίπρας!

Της Ελένης Τσερεζόλε

Από τα μικρά, κρίνονται τα μεγάλα. Πολλώ δε μάλλον όταν τα «μικρά» δεν είναι και τόσο μικρά, όπως για παράδειγμα ο εμβολιασμός των παιδιών. Όπως λοιπόν είναι γνωστό χθες εξαντλήθηκαν τα εμβόλια για τα παιδιά 5-11 ετών.

Subscribe to Ελένη Τσερεζόλε