Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2025

Αμφιλοχία: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 67χρονος που δολοφόνησε τον πατέρα του

Ο 67χρονος προσήλθε στον αρμόδιο εισαγγελέα χωρίς δικηγόρο και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα

Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο 67χρονος δράστης της δολοφονίας του 95χρονου πατέρα του στο Χαλκιόπουλο Αμφιλοχίας.

Ο πρώην αστυνομικός, ο οποίος είχε αποταχθεί από το σώμα, καθώς το όνομα του είχε εμπλακεί πριν από χρόνια σε υπόθεση βιασμού, οδηγήθηκε την Πέμπτη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αγρινίου. Ο 67χρονος προσήλθε στον αρμόδιο εισαγγελέα χωρίς δικηγόρο και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται ότι η δολοφονία έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης και αποκαλύφθηκε με τον πιο τραγικό τρόπο. Ο δράστης, αφού σκότωσε τον ηλικιωμένο χτυπώντας τον ανελέητα με μία γκλίτσα, στη συνέχεια μίλησε με τον αδελφό του στο τηλέφωνο και ομολόγησε την πράξη του.

Συγκεκριμένα όταν ο αδελφός του εξέφρασε την πρόθεση να τους επισκεφθεί στο χωριό για να δει τι κάνουν, ο δράστης του είπε ότι δεν χρειάζεται να έρθει καθώς πριν από λίγο σκότωσε τον πατέρα τους.

Όπως είναι λογικό ο άνδρας σοκαρίστηκε και αμέσως ειδοποίησε τις Αρχές. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί όπου βρήκαν το θύμα μέσα σε μια λίμνη αίματος να φέρει πολλά τραύματα.

Δείτε επίσης