Aλλάζει και ξένα αφεντικά η ΝΔ.
Από Αμερικανοκρατούμενη γίνεται Γερμανοκρατούμενη.
ΣΕ 5-6 μήνες ο Κυριάκος θα έχει ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ όλους τους Καραμανλικούς, δεν θα αφήσει ούτε έναν, έστω και για δείγμα, σε καμία από τις μεγάλες κομματικές θέσεις.
ΚΑΙ κατά πάσα πιθανότητα δεν πρόκειται να διορίσει αντιπροέδρους στη ΝΔ. Ούτε τον Άδωνι, ούτε τον Τζιτζικώστα που τον έκαναν αρχηγό, όπως είχε υποσχεθεί.
Ούτε τον Βορίδη διόρισε κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο που είχε τρέξει πρώτος να δηλώσει ότι στη δεύτερη και κρίσιμη ψηφοφορία θα στήριζε τον Μητσοτάκη.
ΝΑ το θυμηθείτε ότι πριν τελειώσει ο χρόνος, ο Κυριάκος θα έχει Μητσοτακοποιήσει πλήρως τη Δεξιά και η ΝΔ θα είναι πλέον πλήρως… ΓΕΡΜΑΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ από ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ!
ΣΤΗΝ αποστασία του 1965 τους υποψηφίους αποστάτες, τους καλούσε στο σπίτι του, δίπλα στα ανάκτορα ο μακαρίτης Βογιατζάκης και τους έδινε τη «βαλίτσα» με τα ανομολόγητα… και μετά, συνοδεία χωροφυλάκων δήθεν για να είναι ασφαλής η… βαλίτσα, οδηγούνταν στα ανάκτορα και ορκιζόταν υπουργοί της κυβέρνησης των αποστατών, ενώ εκατοντάδες χιλιάδες κόσμος έξω από τα Ανάκτορα και τη Βουλή φώναζε, «Μητσοτάκη κάθαρμα».
ΤΕΤΟΙΟΥ είδους σκηνές αυτή την περίοδο μάλλον δεν θα δούμε, να επαναλαμβάνονται γιατί ο Κυριάκος σαν μορφωμένος άνθρωπος και απόφοιτος του Χάρβαρντ χρησιμοποιεί άλλες μεθόδους και έχει ονομάσει την ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ… ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ της ΝΔ!..
ΕΤΣΙ σε λίγο θα δείτε στα γραφεία της Συγγρού να… σουλατσάρουν λαμπροί αστέρες του Πασοκικού Διαφθορείου ή τα «ορφανά» του Σημίτη…
ΤΟΥΤΗ τη φορά λόγω της μεγάλης οικονομικής κρίσης δεν θα υπάρχουν για τους αποστάτες, για τους διευρυνσίες, ούτε… βαλίτσες ούτε μαύρες σακούλες. Θα υπάρξουν όμως πολλά γερμανικά τηλεφωνήματα, με τα οποία οι μεγαλόσχημοι Γερμανοί θα καλούν τους ξεκρέμαστους Έλληνες πολιτικάντηδες να τρέξουν και να ενωθούν όλοι γύρω από τον Μητσοτάκη, γιατί ο Τσίπρας είναι απρόβλεπτος και αποτελεί μεγάλο «κίνδυνο» για την Ευρώπη και για τους τοκογλύφους δανειστές μας.
Κ.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης