Πώς να κάνετε ποπ κορν με παρμεζάνα
 
                Υλικά
- 6 κ. σ. καλαμπόκι
- 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
- 2 κ. σ. ελαιόλαδο
- 1 1/2 κ. σ. σκόρδο
- 1 1/2 κ. σ. ιταλικό μείγμα μυρωδικών
- 1 φλ. τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη
Εκτέλεση
- Τοποθεστήστε στη φωτιά το καλαμπόκι και το 1/4 φλυτζανιού ελαιόλαδο, καλύψτε με καπάκι και αφήστε το καλαμπόκι να σκάσει. Θα χρειαστεί περίπου 5 λεπτά, από την ώρα που θα κάψει το λάδι.
- Μόλις ετοιμαστεί το ποπ κορν ρίξτε το σε ένα μεγάλο μπολ.
- Σε ένα μπολ ανακατέψτε τις 2 κουταλιές λάδι με το ιταλικό μείγμα μπαχαρικών, το αλάτι και το σκόρδο.
- Ρίξτε το μείγμα στο ποπ κορν, προσθέστε την παρμεζάνα και ανακατέψτε να πάει παντού.
                  Προηγούμενο άρθρο
                  Η Σίτι παραδίδει τα σκήπτρα στη Λίβερπουλ
                
                
              Σχετικά Άρθρα
                    
                      Δείτε πως να διατηρήσετε το ψωμί περισσότερες μέρες
                    
                    
              04/08/2025 - 18:30
                    
                      Δέκα λάθη που κάνουμε στο σοτάρισμα και πώς να τα αποφύγουμε
                    
                    
              23/12/2023 - 10:10
                    
                      Δείτε πως να ξεπαγώσετε την μπριζόλα σας μέσα σε 3 λεπτά
                    
                    
              23/12/2023 - 02:51
                    
                      Οι τέσσερις χρήσεις του ρυζιού που δεν είχατε φανταστεί ποτέ
                    
                    
              19/11/2023 - 22:30
Δείτε επίσης
 
       
           
                   
                   
                  