Η συνταγή της ημέρας: Σολομός με σιρόπι σφενδάμου

Υλικά
- 1/4 φλ. τσαγιού σιρόπι σφενδάμου
- 2 κ. σούπας σος σόγιας
- 1 σκελίδα σκόρδου λιωμένη
- 1/4 κ. γλ. αλάτι αρωματισμένο με σκόρδο
- 1/8 κ. γλ. μαύρο πιπέρι
- 1 κιλό σολομό
Εκτέλεση
- Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε το σιρόπι σφενδάμου με τη σόγια σος, το σκόρδο, το αλάτι με άρωμα σκόρδου και το πιπέρι.
- Τοποθετήστε το σολομό σε ένα ταψί και περιχύστε με το μείγμα που έχετε ετοιμάσει.
- Καλύψτε το και αφήστε να μαριναριστεί στο ψυγείο για μισή ώρα, αλλάζοντας πλευρά μία φορά.
- Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Τοποθετήστε το ταψί και ψήστε το σολομό για 20 λεπτά.
Προηγούμενο άρθρο
Ντέρμπι τίτλου στην εμβόλιμη αγωνιστική της Bundesliga
Επόμενο άρθρο
Έτσι, χωρίς πρόγραμμα… »
Σχετικά Άρθρα
Δείτε πως να διατηρήσετε το ψωμί περισσότερες μέρες
04/08/2025 - 18:30
Δέκα λάθη που κάνουμε στο σοτάρισμα και πώς να τα αποφύγουμε
23/12/2023 - 10:10
Δείτε πως να ξεπαγώσετε την μπριζόλα σας μέσα σε 3 λεπτά
23/12/2023 - 02:51
Οι τέσσερις χρήσεις του ρυζιού που δεν είχατε φανταστεί ποτέ
19/11/2023 - 22:30
Δείτε επίσης