Κατά του Συμβουλίου

Εσπευσαν τα πρόθυμα κυβερνητικά φερέφωνα να απαξιώσουν το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών, που ζητούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

 Δεν ξέρουμε αν απηχούν την άποψη του πρωθυπουργού ή εμφανίζονται «βασιλικότεροι του βασιλέως». Η αν η αρνητική τους στάση απορρέει από τη δηλωμένη αντιπάθεια τους προς το πρόσωπο του νυν Προέδρου της Δημοκρατίας.

 Καλό όμως είναι να σέβονται τα γεγονότα: Πρώτον, τα δύο αντίστοιχα Συμβούλια χάραξαν πράγματι μια κοινή εθνική στρατηγική, που, αν μη τι άλλο, έβαλε φρένο στην αχαλίνωτη αλυτρωτική προπαγάνδα των γειτόνων.

 Οσο δε για το πιο πρόσφατο Συμβούλιο, του 2015, οι ίδιοι έχουν συνομολογήσει την καθοριστική χρησιμότητα του, με τον αποφασιστικό ρόλο του Προκόπη Παυλόπουλου. Ποια «μύγα  τους τσίμπησε», τώρα, ώστε να κακοποιούν και την αλήθεια; 

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή