Χρυσοχοΐδης – Μηταράκης: Το δίδυμο της αναξιοπιστίας

Φαίνεται πως ο Αλέξης Τσίπρας κάνει μία τελευταία έκκληση – πρόταση προς την κυβέρνηση να αλλάξει πολιτική. Να αποσύρει τα ΜΑΤ από τα νησιά και να ξεκινήσουν διαδικασίες αποσυμφόρησης. Σε μια τέτοια περίπτωση στηρίζει και ο ΣΥΡΙΖΑ τις προσπάθειες. Συγχρόνως όμως η κλιμάκωση της αστυνομικής αυθαιρεσίας ανησυχεί τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο εκπρόσωπος του κόμματος Αλ. Χαρίτσης δήλωσε ότι «είναι καιρός ο κ. Χρυσοχοΐδης να παραδεχτεί την παταγώδη αποτυχία του και να παραιτηθεί πριν θρηνήσουμε θύματα εξαιτίας της εμμονικής πολιτικής του… Είναι πλέον οφθαλμοφανές ότι, με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης, η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Αντί για ασφάλεια, ο κ. Χρυσοχοΐδης φέρνει γενικευμένη ανασφάλεια και χάος. Ο κ. πρωθυπουργός δεν φαίνεται ν΄ αλλάζει πολιτική. Στα νησιά στάλθηκαν ενισχύσεις ενώ ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε τους νησιώτες να πάψουν να αντιδρούν γιατί η πολιτική της κυβέρνησης θα εφαρμοστεί.

Και την ίδια ώρα ο κ. Μηταράκης από το ασφαλές περιβάλλον της ΚΕΔΕ δήλωσε ότι τα όσα πιστεύουν οι νησιώτες είναι fake news. Γιατί στα νησιά θα μείνουν οι…μισοί και οι άλλοι θα μεταφερθούν στην ενδοχώρα.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή