Αστυνομικός σε ρόλο … «κουκουλοφόρου» συνελήφθη από συναδέλφους του, με την κατηγορία ότι έκαψε την ελληνική σημαία.
Το περιστατικό συνέβη στα Πατήσια, κοντά στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας, όπου και γινόταν πανηγύρι. Ο αστυνομικός, που ήταν σε άδεια, φέρεται να πέταξε μία ελληνική σημαία στον δρόμο και να της έβαλε φωτιά, όπως ανέφεραν οι περίοικοι που κάλεσαν την αστυνομία.
Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν πως ο δράστης ήτανσυνάδελφός τους και προχώρησαν στη σύλληψή του με την διαδικασία του αυτοφώρου. Σε βάρος του διατάχθηκε και ΕΔΕ.
Συμφωνα με πληροφοριες, ο αστυνομικός φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και την ώρα του περιστατικού τελούσε υπό την επήρεια μέθης.
Μετα το περιστατικό αυτό, προκύπτει το ερώτημα, αν ο αστυνομικός εξετάστηκε ποτέ από ψυχολόγο του σώματος, όπως ορίζει ο νόμος, αν ισχύουν τελικά τα όσα λέγονται περί ψυχολογικών προβλημάτων.