Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2025

«Διάσημοι» και «Μαχητές» τα δίνουν όλα για να κερδίσουν την ασυλία

Οι παίκτες τα δίνουν όλα στο αγώνισμα για να διασφαλίσουν τη συνέχεια τους στο «Survivor»

Αποφασισμένοι να κερδίσουν την ασυλία είναι οι «Διάσημοι» και οι «Μαχητές». Στο trailer του αποψινού επεισοδίου, οι παίκτες των δύο ομάδων φαίνεται να τα δίνουν όλα στο αγώνισμα, ώστε όχι μόνο να διασφαλίσουν τη συνέχεια τους στο «Survivor» αλλά για να μην χάσουν και κάποιο συμπαίκτη τους.

«Είμαστε έξι άτομα. Ο καθένας είναι ακόμα πιο σημαντικός από ποτέ», λέει ο Ντάνος στην κάμερα του «Survivor». Αν κρίνουμε από το trailer, οι συμμετέχοντες στο ριάλιτι επιβίωσης αναμετρούνται με τα όρια τους για το έπαθλο. Μάλιστα, φαίνεται να τραυματίζεται κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, που όπως είναι γνωστό, υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο τροχαίο των «μαχητών».

 

Σχετικά Άρθρα

ΙΚΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΑ LIFESTYLE ΚΑΙΡΟΣ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ SHORTLIST Σέρρες: Χτύπησαν 55χρονη και της έκλεψαν τσάντες με ψώνια - Δύο συλλήψεις, η μία ανήλικη Οι δράστιδες πλησίασαν το θύμα τους από πίσω και αφού τα επιτέθηκαν, άρπαξαν τις τσάντες με τα ψώνια και το κινητό της τηλέφωνο και τράπηκαν σε φυγή Newsbomb 19 Δεκεμβρίου 2025 · 15:00 Σέρρες: Χτύπησαν 55χρονη και της έκλεψαν τσάντες με ψώνια - Δύο συλλήψεις, η μία ανήλικη ΕΛΛΑΔΑ 1' ΣΧΟΛΙΑΣΕ Χειροπέδες σε δύο γυναίκες ηλικίας 21 και 17 χρόνων πέρασαν αστυνομικοί για επίθεση που σημειώθηκε σε βάρος 55χρονης στην αγορά της Ηράκλειας Σερρών. Όπως αναφέρει το voria.gr, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (17/12). Η 55χρονη περπατούσε στην αγορά όταν οι δύο δράστιδες της επιτέθηκαν και αφού τη χτύπησαν στο πρόσωπο και στον αυχένα της άρπαξαν το κινητό της τηλέφωνο και τις σακούλες με τα ψώνια, διέφυγαν. Αστυνομικοί του τμήματος Ηράκλειας κατάφεραν την επόμενη ημέρα του συμβάντος να εντοπίσουν και να συλλάβουν τις δύο γυναίκες για το αδίκημα της ληστείας. Σημειώνεται ότι στην κατοχή της 17χρονης βρέθηκε το κινητό τηλέφωνο του θύματος και του αποδόθηκε. Οι συλληφθείσες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

19/12/2025 - 16:03

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή