Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2026

Κωνσταντίνος Μπογδάνος για Real View: «Η κα. Χριστοπούλου είναι συμπάθεια μου, τις έτερες τρεις κυρίες δεν τις γνωρίζω»

Σε πρόσφατες δηλώσεις του στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, μέσω του τηλεοπτικού προγράμματος του OPEN, εξέφρασε την άποψή του για την εκπομπή «Real View», που δίνει πάσα στη δική του εκπομπή δύο φορές την εβδομάδα.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, δεν μπορεί να σχηματίσει άποψη για την εκπομπή λόγω του ότι δεν την παρακολουθεί. Έτσι, μοιράστηκε: «Με το χέρι στην καρδιά, δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για το Real View διότι είναι μια εκπομπή την οποία δεν προλαβαίνω ποτέ να δω. Εντάξει, έχω πει ότι η κα. Χριστοπούλου είναι συμπάθεια μου αλλά τις έτερες τρεις κυρίες δεν τις γνωρίζω». Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Μπογδάνος σχολίασε τις αντιπαραθέσεις που συμβαίνουν μπροστά από τις κάμερες: «Όλο αυτό το πράγμα, το οποίο γίνεται μπροστά από τις κάμερες… Από τον Σταύρο Μπαλάσκα μέχρι τη Δήμητρα Παπίλα, για τον έναν να λένε “δεν είναι δημοσιογράφος” και για την άλλη να λένε “δεν είναι παρουσιάστρια”.

Κομπλεξισμό βγάζει». Στην παρέμβαση της ρεπόρτερ της εκπομπής, όπου τον διόρθωσε λέγοντας «Ελίνα Παπίλα, γιατί είπατε Δήμητρα Παπίλα. Να σας διορθώσω», ο Μπογδάνος επιβεβαίωσε την παρατήρηση λέγοντας, «είναι απόδειξη ότι πράγματι δεν βλέπω την εκπομπή». Οι δηλώσεις του Μπογδάνου στοχεύουν να αναδείξουν την προσωπική του άποψη για την τηλεοπτική πραγματικότητα, όπως τη βιώνει ο ίδιος μέσα από τις καθημερινές του υποχρεώσεις στην τηλεόραση.

 

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή