Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Την εκπομπή που κάνει η Ιωάννα Μαλέσκου, εγώ δεν θα ήθελα να την κάνω»
Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» βρέθηκε σήμερα ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την Ιωάννα Μαλέσκου.
«Δεν νιώθω καθόλου αδικημένος που η Ιωάννα Μαλέσκου συνεχίζει την εκπομπή στο Open κι εγώ έχω βγει από αυτή. Δεν με πειράζει καθόλου που η Ιωάννα κάνει αυτή τη στιγμή εκπομπή. Κάνει μια άλλη εκπομπή από αυτή που κάναμε παρέα, την οποία αυτή την εκπομπή που κάνει ας πούμε εγώ δεν θα ήθελα να την κάνω.
Η ίδια την κάνει και την κάνει καλά. Και μπράβο! Και πολύ καλή επιτυχία να έχει. Δεν νιώθω ούτε αδικημένος, ούτε πικρία, ούτε τίποτα. Εγώ σκεφτείτε, είμαι σε ένα κανάλι, λέω το είμαι γιατί είμαι, απλά δεν είμαι στον αέρα. Σε ένα κανάλι που από τον Απρίλη με τον Θέμη Μάλλιο σχεδιάζουμε μια εκπομπή. Έχουμε ανταλλάξει άπειρα μέιλ με ιδέες και σκέψεις και πράγματα».
Σχετικά Άρθρα
02/11/2026 - 21:00
02/11/2026 - 20:00
Δείτε επίσης