Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Σίσσυ Χρηστίδου για Απόστολο Λύτρα: «Οι άνθρωποι που τον έχουμε γνωρίσει, είναι αυτό που λέμε ότι πέφτουμε από τα σύννεφα»

Μοιραστείτε το

«Τα βλέπεις, τα συνειδητοποιείς και κάθε φορά ταράζεσαι όλο και πιο πολύ», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Ο Απόστολος Λύτρας και όλα όσα συνέβησαν αυτή την εβδομάδα ήταν το βασικό θέμα, με το οποίο ξεκίνησαν σήμερα την εκπομπή η Σίσσυ Χρηστίδου και οι συνεργάτες της.

Η παρουσιάστρια ήταν άναυδη με όσα έχουν γίνει γνωστά, τονίζοντας πως τα βλέπεις και είναι «σαν να παρακολουθείς ταινία».

«Είναι παγωμένη η κοινή γνώμη. Οι άνθρωποι που τον έχουμε γνωρίσει, είναι αυτό που λέμε «πέφτουμε από τα σύννεφα» μία, δύο, τρεις… Τελικά, δεν ξέρεις τι κρύβεται μέσα στον κάθε άνθρωπο. Είναι τρομακτικό, όταν συμβαίνει και με ανθρώπους που έχεις συναναστραφεί και γνωρίζεις», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου και στη συνέχεια προβλήθηκε ένα βίντεο με το χρονικό της υπόθεσης.

Η Σίσσυ Χρηστίδου πρόσθεσε επίσης: «Τα βλέπεις, τα συνειδητοποιείς και κάθε φορά ταράζεσαι όλο και πιο πολύ. Λες δεν είναι δυνατόν, είναι σαν να παρακολουθείς μια ταινία. Δεν μπορείς να πιστέψεις ότι είναι ανάμεσά μας όλη αυτή η υπόθεση».

Πηγή: zappit.gr

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.