Τρίτη, 17 Μαΐου 2022
04
18
03

Βόλος: Μεγάλη φωτιά στο ξενοδοχείο “Αίγλη”

Μοιραστείτε το

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τις 9:00 το πρωί της Δευτέρας (03/01) στην Πυροσβεστική Υπηρεσία του Βόλου, μετά από κλήση για πυρκαγιά στο ξενοδοχείο “Αίγλη”, στην οδό Ιάσονος.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο Gegonota.news, η φωτιά εκδηλώθηκε στο δώμα του κτιρίου, πιθανώς από έκρηξη σε λέβητα, καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος και αμέσως μετά τεράστιες φλόγες ξεπήδησαν από την ταράτσα του κτιρίου.

Το ξενοδοχείο “Αίγλη” στεγάζεται σε νεοκλασικό κτίριο, από τα τελευταία του Βόλου και δίπλα από το ξενοδοχείο βρίσκεται το κατάστημα “Κωτσόβολος”.

Ένοικοι το ξενοδοχείου είπαν στην τοπική ιστοσελίδα ότι λίγο πριν κατέβουν για πρωϊνό ενημερώθηκαν από τη ρεσεψιόν ότι εκδηλώθηκε φωτιά στο κτίριο και έπρεπε να εκκενώσουν αμέσως τα δωμάτια. Όλοι βγήκαν στον δρόμο και παρακολουθούσαν με αγωνία την προσπάθεια των πυροσβεστών να σβήσουν την φωτιά.

Σημειώνεται ότι επιτόπου έσπευσαν και άνδρες της τροχαίας που διέκοψαν την κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Ιάσονος, στο τμήμα από την Κοραή έως την Ιωλκού, και οχήματα της Πυροσβεστικής.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/oTpwzRrG76Y" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.