Θυρίδες στο εξωτερικό ανακάλυψε η Βίκυ Τσοχατζοπούλου: Ποιος είναι ο πραγματικός δικαιούχος

14
Θυρίδες στο εξωτερικό ανακάλυψε η Βίκυ Τσοχατζοπούλου: Ποιος είναι ο πραγματικός δικαιούχος

Δύο θυρίδες στο εξωτερικό ανακάλυψε η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ, ερευνώντας τα αρχεία του. Η σύζυγος του πρώην υπουργού αγνοούσε την ύπαρξη αυτών των θυρίδων, όπως αγνοεί τους δικαιούχους αλλά και το περιεχόμενο που υπάρχει μέσα στις θυρίδες.

Οι θυρίδες είναι σε τράπεζες του εξωτερικού και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ενεργές το διάστημα που ερευνά η ελληνική δικαιοσύνη και κατηγορήθηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος και οι άλλοι κατηγορούμενοι.

Η Βίκυ Τσοχατζοπούλου έχει την πρόθεση να παραδώσει τα στοιχεία με τις θυρίδες στις ελληνικές αρχές, προκειμένου να ερευνηθεί τι ακριβώς υπάρχει μέσα και ποιος είναι ο πραγματικός δικαιούχος.

Ο δικηγόρος της κ.Τσοχατζοπούλου Νίκος Αλεξανδρής δήλωσε:

«Όπως όλοι θυμόμαστε ο Άκης Τσοχατζόπουλος ακόμα και  μετά την καταδίκη του  δήλωνε πως δεν είναι αυτός ο αποδέκτης του βρώμικου χρήματος. Μετά την αποφυλάκισή του ξεκίνησε έναν αγώνα για να συγκεντρώσει τα στοιχεία τα οποία θα αποδείκνυαν τους  πραγματικούς αποδέκτες των χρημάτων  Η έρευνα για συγκεκριμένα πρόσωπα  οδήγησε στην αποκάλυψη των θυρίδων. Πλην όμως σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα η υγεία επιβαρύνθηκε με αποτέλεσμα το θάνατό του. Η σύζυγος του συνεχίζει την προσπάθεια να ερευνά το τεράστιο αρχείο του οπότε και ανακάλυψε την ύπαρξη των θυρίδων αυτών. Έχοντας κλείσει η υπόθεση αυτή και έχοντας καταδικαστεί και εκτίσει την ποινή της ουδείς μπορεί να υποστηρίξει ότι προσδοκά το παραμικρό όφελος πέραν της αποκατάστασης του ονόματος της και του ονόματος του παιδιού της».