Σακίρα: Ζητωκραυγάζει για τον γιο της που πήρε την πρώτη θέση σε τουρνουά καράτε

Η Σακίρα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό της μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης σε τουρνουά καράτε από τον 7χρονο γιο της, Σάσα.

Μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να ζητωκραυγάζει, να χοροπηδά και να χειροκροτεί, καθώς ο Σάσα ανεβαίνει στο πρώτο σκαλί του βάθρου. «Την επόμενη φορά, αν δεν θέλουν να φωνάζω τόσο πολύ, θα πρέπει να μου πάρουν ένα φίμωτρο», αστειεύτηκε η Σακίρα στη λεζάντα.

Είναι η δεύτερη φορά που κερδίζει ο γιος της σε παρόμοια διοργάνωση αναφέρει το Hola Usa. Η τραγουδίστρια η οποία επίσης, αγαπά τον αθλητισμό, έχει ένα ακόμη γιο τον Μίλαν με τον ποδοσφαιριστή Ζεράρ Πικέ.

«Το μυαλό μου δεν σταματά ποτέ», δήλωσε στο Cosmopolitan. «Ονειρεύομαι τα παιδιά μου και ανησυχώ συνεχώς γι’ αυτά. Βασανίζω τον καημένο τον άντρα μου για κάθε θέμα που τους αφορά». Και προσθέτει: «Είμαι η μαμά τίγρης, η μαμά ελικόπτερο, μία διαφορετική μαμά», αστειεύτηκε η τραγουδίστρια.

 

View this post on Instagram

A post shared by Shakira (@shakira)

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή