Περιστέρι: Του είπε να φύγει από το σπίτι επειδή κόλλησε κορωνοϊό και την ξυλοκόπησε

20
Περιστέρι: Του είπε να φύγει από το σπίτι επειδή κόλλησε κορωνοϊό και την ξυλοκόπησε

Ακόμη ένα επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας βγαίνει στο φως της επικαιρότητας, αυτή τη φορά από το Περιστέρι, με πρωταγωνιστή έναν αντιεμβολιαστή πατέρα και τη σύζυγό του που του ζήτησε να φύγει από το σπίτι μετά τη νόσησή του για να μην υπάρξει διασπορά. Εκείνος θύμωσε και την ξυλοκόπησε, σύμφωνα με το Star.

H γυναίκα πήγε την περασμένη Δευτέρα στο αστυνομικό τμήμα Περιστερίου και μήνυσε τον σύζυγο της για σωματικές βλάβες, ύβρεις και απειλές. Σε κατάσταση σοκ φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Φοβήθηκα μην κολλήσω εγώ και το παιδί. Του ζήτησα να φύγει από το σπίτι. Άρχισε να με χτυπά στο στομάχι και το πρόσωπο. Φώναζα για βοήθεια προκειμένου να γλιτώσω».

Ο 46χρονος παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα, αφού παρήλθε το αυτόφωρο και αναμένει την απόφαση των Αρχών για το αν θα οριστεί τακτική δικάσιμος ή προκαταρκτική εξέταση. Ο άνδρας ήταν φανατικός αντιεμβολιαστής και σε συνεχείς καυγάδες με τη σύζυγο του εξαιτίας του μη εμβολιασμού του, τον οποίο τελικά πραγματοποίησε πριν από λίγες ημέρες.