Τρίτη, 17 Μαΐου 2022
06
43
35

Κίνα: Έκανε χάρτη του χωριού του όπως το θυμόταν πριν από 30 χρόνια και βρήκε τη μητέρα του

Μοιραστείτε το

Με τη βιολογική του μητέρα μετά από πάνω από 30 χρόνια από τότε που είχε απαχθεί, επανενώθηκε ένας Κινέζος χάρη σε έναν χάρτη του χωριού του που έκανε όπως το θυμόταν ως παιδί.

Ο Li Jingwei ήταν μόλις 4 ετών όταν τον πήραν μακριά από το σπίτι του και τον πούλησαν σε ένα κύκλωμα εμπορίας παιδιών.

Στις 24 Δεκεμβρίου μοιράστηκε έναν αυτοσχέδιο χάρτη στην εφαρμογή κοινής χρήσης βίντεο, Douyin, τον οποίο η αστυνομία ταίριαξε με ένα μικρό χωριό και μια γυναίκα της οποίας ο γιος είχε εξαφανιστεί.

Κίνα: Έκανε χάρτη του χωριού του όπως το θυμόταν πριν από 30 χρόνια και βρήκε τη μητέρα του

Μετά από εξετάσεις DNA, μητέρα και γιος βρέθηκαν ξανά μαζί.

Το βίντεο της επανασύνδεσης δείχνει το ζευγάρι να συναντιέται για πρώτη φορά μετά από τρεις δεκαετίες και δείχνει τον Li Jingwei να βγάζει προσεκτικά τη μάσκα της μητέρας του για να εξετάσει το πρόσωπό της πριν ξεσπάσει σε κλάματα και την αγκαλιάσει.

“Τριάντα τρία χρόνια αναμονής, αμέτρητες νύχτες λαχτάρας και, τέλος, ένας χάρτης σχεδιασμένος στο χέρι από μνήμης, αυτή είναι η στιγμή της απόλυτης λύτρωσης μετά από 13 ημέρες”, έγραψε ο άνδρας στο προφίλ του στο Douyin πριν από την αναμενόμενη επανένωση. “Ευχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν να επανενωθώ με την οικογένειά μου”.

Κίνα: Έκανε χάρτη του χωριού του όπως το θυμόταν πριν από 30 χρόνια και βρήκε τη μητέρα του

Ο Li Jingwei απήχθη κοντά στη νοτιοδυτική πόλη Ζαοτόνγκ  στην επαρχία Γιουνάν το 1989 και στη συνέχεια πουλήθηκε σε μια οικογένεια που ζούσε πάνω από 1.800 χιλιόμετρα μακριά.

Τώρα ζώντας στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ στη νότια Κίνα, δεν είχε πολλές πιθανότητες να ρωτήσει τους θετούς γονείς του ή να συμβουλευτεί βάσεις δεδομένων DNA για την καταγωγή του. Έτσι στράφηκε στο διαδίκτυο.

“Αυτός είναι ένας χάρτης της περιοχής του σπιτιού μου που έχω σχεδιάσει από μνήμης”, είπε κρατώντας ψηλά έναν πρόχειρο οδηγό του χωριού, ο οποίος περιελάμβανε χαρακτηριστικά στοιχεία όπως ένα κτίριο που πίστευε ότι ήταν σχολείο, ένα δάσος από μπαμπού και μια μικρή λίμνη.

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.