Παρελάσεις 28η Οκτωβρίου: Ακυρώνονται και στη Θεσσαλία

Στην απόφαση να μην πραγματοποιηθούν οι παρελάσεις για την 28η Οκτωβρίου στην περιφέρεια Θεσσαλίας προχώρησαν τοπικές αρχές σε συνεννόηση με τους φορείς. Η απόφαση ελήφθη, λόγω του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου, του μεγάλου αριθμού ημερήσιων κρουσμάτων, της πίεσης στα νοσοκομεία, της αύξησης του ιικού φορτίου στα λύματα και της αύξησης των κρουσμάτων στις σχολικές μονάδες.

Η απόφαση πάρθηκε μετά από σύσκεψη που συγκάλεσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστός.

Την Πέμπτη 28η Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν μόνο οι επίσημες Δοξολογίες σε Ιερούς Ναούς και οι καταθέσεις στεφάνων στα Ηρώα με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα πάρθηκε η απόφαση να ακυρωθούν οι παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου σε όλη την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης λόγω του επιβαρυμένου επιδημιολογικού φορτίου.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο »

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή