Πανόρμου: Η ΕΛ.ΑΣ. διαψεύδει ότι αστυνομικοί προκάλεσαν ζημιές σε αυτοκίνητο

Διαψεύδει η ΕΛ.ΑΣ. τις καταγγελίες πολιτών ότι αστυνομικοί της ομάδας “ΔΡΑΣΗ” που επέβαιναν σε δίκυκλα χτύπησαν με γκλοπ σταθμευμένο όχημα, στην Πανόρμου, προκαλώντας ζημιές στο όχημα. Σχετικό βίντεο δημοσιεύτηκε στα social media το βράδυ της Δευτέρας και έγινε viral μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., έπειτα από έρευνα “διαπιστώθηκε ότι η φθορά στο συγκεκριμένο όχημα είχε προκληθεί σε προγενέστερο χρόνο και ουδεμία εμπλοκή έχουν οι αστυνομικές δυνάμεις”.

Αναλυτικά, η αστυνομία αναφέρει πως “δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα αναφερόμενα σε σημερινές αναρτήσεις ιστοσελίδων περί ‘πρόκλησης φθοράς σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στην περιοχή της Πανόρμου από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΡΑΣΗ’.

Μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι η φθορά στο συγκεκριμένο όχημα είχε προκληθεί σε προγενέστερο χρόνο και ουδεμία εμπλοκή έχουν οι αστυνομικές δυνάμεις”.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή