Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

“Κοντή” μνήμη Μητσοτάκη – Τι δήλωνε στους κατοίκους των νησιών προ εκλογών και τι μετά (video)

Μοιραστείτε το

Τι έταζε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους νησιώτες του Βορείου Αιγαίου προεκλογικά; Ότι θα φύγουν όλοι οι πρόσφυγες και οι μετανάστες από τα νησιά. Τι έκανε πράξη όταν ανέλαβε την κυβέρνηση;

Κλειστές υπερδομές κράτησης για πάνω από 20.000 εγκλωβισμένους πρόσφυγες και μετανάστες στα νησιά αφού την λέξη αποσυμφόρηση δεν την γνωρίζει πια…

Μητσοτάκης σε ομιλία του στην Χίο το 2017: Δεν θα γίνουν μόνιμο πάρκινγκ ψυχών τα νησιά

Ίσως όχι μόνιμο πάρκινγκ ψυχών, αλλά φυλακές τύπου Αμυγδαλέζας όπως δήλωνε πως ήθελε ο κ. Γεωργιάδης, να ήταν εξαρχής το πλάνο τους. “Παλιά του τέχνη κόσκινο”, λέει πολλά χωρίς ουσία και φυσικά χωρίς αντίκρυσμα, 8 μήνες μετά την εκλογή του.

“Θέλω να το πω και από εδώ πέρα ξεκάθαρα. Εμείς ως Ν.Δ. δεν πρόκειται να ανεχτούμε τα νησιά του Βορειανατολικού Αιγαίου να γίνουν μόνιμο πάρκινγκ ψυχών με μόνιμη παρουσία προσφύγων και μεταναστών πολύ μεγαλύτερη από τις αντοχές της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας”.

Μητσοτάκης 2020 στους κατοίκους των νησιών του ΒΑ Αιγαίου: Προς όφελος των νησιών οι δομές κράτησης

“Θέλω να κάνω ακόμα μια έκκληση, να πέσουν οι τόνοι, να μετριαστεί αυτή η άγονη αντίδραση η οποία δεν οδηγεί ουσιαστικά πουθενά κι είναι προς όφελος τελικά των ίδιων των νησιών να κατασκευαστούν σύγχρονες φυλασσόμενες δομές” είπε σήμερα από την Αλεξανδρούπολη ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.