Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: O γιος του 49χρονου είχε ζητήσει τον εγκλεισμό του πατέρα του σε ψυχιατρική κλινική

10
σδ

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Ο 49χρονος Αρμένιος είχε νοσηλευτεί δύο φορές σε ψυχιατρική κλινική, την πρώτη φορά μετά από απόπειρα αυτοκτονίας και τη δεύτερη όταν το ίδιο του το παιδί ζήτησε από τον εισαγγελέα τον εγκλεισμό του πατέρα του. Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία τα οποία έρχονται στο φως της δημοσιότητας του 49χρονου ο οποίος δολοφόνησε τη γυναίκα του, την Κυρακή το βράδυ στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης. Ακόμη και ο γιος του σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr είχε πάει στον αρμόδιο εισαγγελέα ζητώντας τον εγκλεσμό του πατέρα του σε ψυχιατρική κλινική αφού η ζώη τόσο του ίδιου όσο και της μητέρας του γινόταν ολοένα και ανυπόφορη εξαιτίας της αλλοπρόσαλης συμπεριφοράς.

Συγκεκριμένα , το 2020 ο 49χρονος Αρμένιος είχε νοσηλευτεί δύο φορές σε ψυχιατρική κλινική, την πρώτη φορά μετά από μια απόπειρα αυτοκτονίας  και τη δεύτερη όταν το ίδιο του το παιδί ζήτησε από τον εισαγγελέα τον εγκλεισμό του πατέρα του. Ο δράστης καθόταν στο ψυχιατρείο όσο διάστημα χρειαζόταν για να γίνει καλά και στη συνέχεια έφευγε ακολουθώντας κάποια φαρμακευτική αγωγή από τους ψυχιάτρους , πράγμα το οποίο δεν έκανε σύμφωνα με ανθρώπους που τον γνώριζαν με αποτέλσμα να βασανίζει να σκοτώσει τη σύζυγό του.

«Με οκτώ μαχαιριές σκότωσε τη σύζυγό του»

Υπενθυμίζεται ότι ο  49χρονος Αρμένιος έσφαξε την 48χρονη σύζυγό του, στην κρεβατοκαμαρά τους, με οχτώ μαχαιριές στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.