Ένα πιάτο, δύο χώρες

Απλή όσο και πρωτότυπη συνταγή κάνει πάταγο στο διαδίκτυο, αφού προτείνει λαχταριστό και πανεύκολο φαγητό με γεύση από Ιταλία και Ελλάδα! Το πιάτο, συνδυάζει δύο μεγάλες αγάπες των γειτονικών λαών που συνήθως περιγράφονται ως «ούνα φάτσα-ούνα ράτσα», καθώς παντρεύει στο τηγάνι ή την κατσαρόλα το τυρί φέτα και τα ζυμαρικά, με το ωραίο αυτό που ονόμασε «Uunifetapasta», δηλαδή ζυμαρικά με φέτα στον φούρνο…

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή