Μπαγιάτικο ψωμί; Όχι πια! Tips για τραγανό ψωμί ακόμη και μετά από την 3η ημέρα

Όλοι έχουμε στο σπίτι μας ψωμί που περίσσεψε και έχει μπαγιατέψει . Πλέον μπορούμε να επαναφέρουμε το ψωμάκι μας στην αρχική του τραγανότητα, απλά και γρήγορα !!!

Υλικά

  1. 1 ψωμί

  2. 1 βρεγμένη -στημένη καλά πετσέτα !

Εκτέλεση

  1. Παίρνουμε το ψωμάκι και το τυλίγουμε σε μια νωπή πετσέτα το βάζουμε στην σχάρα σε προθερμασμένο φούρνου στον αέρα στους 200 βαθμούς μέχρι η πετσέτα να στεγνώσει καλά. Αυτό μπορεί να διαρκέσει και 20’. Το βλέπετε !

    Μπαγιάτικο ψωμί; Όχι πλέον!! Tips για τραγανό ψωμί ακόμη και μετά από την 3η ημέρα!! φωτογραφία βήματος 1Μπαγιάτικο ψωμί; Όχι πλέον!! Tips για τραγανό ψωμί ακόμη και μετά από την 3η ημέρα!! φωτογραφία βήματος 1

  2. Το ψωμάκι μας θα ξέρουμε ότι είναι έτοιμο όταν η πετσέτα έχει ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ. Αφού το βγάλουμε το αφήνουμε 2’ και μετά το κόβουμε !

  3. Έτσι το ψωμάκι μας θα είναι στην αρχική του κατάσταση ή σίγουρα πιο τραγανό και φρέσκο !

  4. ? η πετσέτα πρέπει να είναι 100% βαμβακερή ! Επίσης να έχετε το νου σας όταν είναι στο φούρνο

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή