Μπαγιάτικο ψωμί; Όχι πια! Tips για τραγανό ψωμί ακόμη και μετά από την 3η ημέρα

Όλοι έχουμε στο σπίτι μας ψωμί που περίσσεψε και έχει μπαγιατέψει . Πλέον μπορούμε να επαναφέρουμε το ψωμάκι μας στην αρχική του τραγανότητα, απλά και γρήγορα !!!
Υλικά
-
1 ψωμί
-
1 βρεγμένη -στημένη καλά πετσέτα !
Εκτέλεση
-
Παίρνουμε το ψωμάκι και το τυλίγουμε σε μια νωπή πετσέτα το βάζουμε στην σχάρα σε προθερμασμένο φούρνου στον αέρα στους 200 βαθμούς μέχρι η πετσέτα να στεγνώσει καλά. Αυτό μπορεί να διαρκέσει και 20’. Το βλέπετε !
-
Το ψωμάκι μας θα ξέρουμε ότι είναι έτοιμο όταν η πετσέτα έχει ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ. Αφού το βγάλουμε το αφήνουμε 2’ και μετά το κόβουμε !
-
Έτσι το ψωμάκι μας θα είναι στην αρχική του κατάσταση ή σίγουρα πιο τραγανό και φρέσκο !
-
? η πετσέτα πρέπει να είναι 100% βαμβακερή ! Επίσης να έχετε το νου σας όταν είναι στο φούρνο
Σχετικά Άρθρα
04/08/2025 - 18:30
23/12/2023 - 10:10
23/12/2023 - 02:51
19/11/2023 - 22:30
Δείτε επίσης