Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022
00
47
39

Άνοιξαν Ισθμός και Προμαχώνας

Μοιραστείτε το

Τέλος στον αποκλεισμό του Ισθμού από τους αγρότες μετά από 35 ώρες

Άνοιξε το μπλόκο των αγροτών στον Ισθμό της Κορίνθου και από το πρωί αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, σε παλαιά και νέα εθνική οδό.

Οι αγρότες της Κορίνθου απομάκρυναν, όλο το πρωί σήμερα, από την εθνική οδό, τα τρακτέρ και τα αγροτικά οχήματα που είχαν αναπτύξει εκεί για περίπου 35 ημέρες και δήλωσαν ότι εφεξής θα προβούν σε άλλες μορφές κινητοποιήσεων.

Αντιθέτως, οι αγρότες της Λακωνίας και της Αρκαδίας παραμένουν στα μπλόκα και τα ενισχύουν, μεταφέροντας στη Νεστάνη τα τρακτέρ που βρίσκονταν στον Ισθμό και περιμένουν διευκρινίσεις σε επιμέρους ζητήματα από τα αρμόδια υπουργεία για θέματα που συζητήθηκαν και ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός κατά τη συνάντηση που είχαν τη Δευτέρα.

Σήμερα, οι αγρότες θα κλείσουν τον αυτοκινητόδρομο Τρίπολης – Κορίνθου, στο ύψος των διοδίων της Νεστάνης, από τις 7 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ, ενώ στη Λακωνία παραμένουν ενεργά τα μπλόκα σε Βλαχιώτη, Λίμνη και γέφυρα Ευρώτα, την οποία θα αποκλείσουν, σήμερα, από τις 7 το απόγευμα ως τις 8 το βράδυ.

Άνοιξε το μπλόκο των αγροτών στο τελωνείο του Προμαχώνα

Ακόμα, πριν από λίγα λεπτά άνοιξε το μπλόκο των αγροτών στο τελωνείο του Προμαχώνα Σερρών, μετά τον 24ωρο αποκλεισμό του τελωνείου για τα φορτηγά και τις νταλίκες.

Αγρότες από τα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης, το Αμύνταιο Φλώρινας και την Νίκαια Λάρισας βρέθηκαν στο μπλόκο του τελωνείου του Προμαχώνα για να πραγματοποιήσουν σύσκεψη προκειμένου να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες που τους απασχολούν αλλά και να στείλουν ένα μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης.

Τέλος, όπως αναφέρει το seleo, σχολιάζοντας την είδηση για την παρέμβαση της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για τα μπλόκα, είπαν ότι πρόκειται για «χουντικές πρακτικές» και ότι οι ίδιοι δεν υποχωρούν. «Θα γίνει πόλεμος… ας έρθουν τα ΜΑΤ», είπαν χαρακτηριστικά οι αγρότες.

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.