Ακυρώσεις δρομολογίων πλοίων λόγω ισχυρών ανέμων στο Αιγαίο

Προβλήματα έχουν δημιουργηθεί από το μεσημέρι της Δευτέρας στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες στο Αιγαίο, καθώς σε πολλές θαλάσσιες περιοχές πνέουν νοτιοανατολικοί άνεμοι 8 με 9 μποφόρ.
Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Ανδρέας Κάλβος» δεν θα εκτελέσει το προγραμματισμένο δρομολόγιό του από Πειραιά για Κύθνο, Σέριφο, Σίφνο, Μήλο, Κίμωλο Φολέγανδρο.
Ακόμα, δεν θα εκτελεστού τα προγραμματισμένα δρομολόγια από Πειραιά του «Νήσος Μύκονος» για Σύκινο, Ίο, Θήρα, Σύρο, Μύκονο, Εύδηλο, Καρλόβασι, Βαθύ, του «Βιτσέντζος Κορνάρος» για Κύθηρα και Κίσσαμο, και «Blue Star Nάξος» για Πάρο, Νάξο, Δονούσα, Αιγιάλη, Αστυπάλια.
Πάντως, σύμφωνα με την πρώτη πληροφόρηση τα πλοία για τη Κρήτη στις 9 το βράδυ θα αναχωρήσουν κανονικά.
Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία, καθώς δεν αποκλείονται τροποποιήσεις ωρών και δρομολογίων.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης