Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Ξέρετε όλοι ποιοι έχουν διορίσει τους μισούς Έλληνες στο Δημόσιο

Μοιραστείτε το

ΕΙΝΑΙ συνηθισμένο, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλες τις χώρες του κόσμου, σε Ανατολή και Δύση, όλοι σχεδόν οι ηγέτες, να χρησιμοποιούν στα ιδιαίτερα γραφεία τους, απολύτως έμπιστους ανθρώπους και ορισμένοι από αυτούς προτιμούν κάποιους από τους συγγενείς ή τις φιλενάδες τους.

ΕΤΣΙ ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης Διευθύντρια στο γραφείο του – και σαν υπουργός και σαν Πρωθυπουργός είχε την κόρη του την Ντόρα, που προφανώς κάθε μήνα πληρωνόταν από το Δημόσιο Ταμείο.

ΣΤΟ ιδιαίτερο γραφείο του Γιωργάκη υπηρετούσε και η γυναίκα του Άντα, η οποία μάλιστα ήταν υπάλληλος της Ολυμπιακής στην οποία δεν πάτησε ποτέ, αλλά πληρωνόταν κανονικότατα και προφανώς θα έπαιρνε και κάποιες υπερωρίες και επιδόματα… πτήσης!

Η ΚΥΡΙΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ήταν υπάλληλος της Εθνικής Τράπεζας αλλά πάντοτε, αντί για την Τράπεζα, εργαζόταν στο γραφείο του αείμνηστου πατέρα της, όπου είναι γνωστό ότι δούλευε τις διπλάσιες ώρες…

Ο ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ της Γερμανίας Χέλμουτ Κολ είχε ιδιαιτέρα, τη φιλενάδα του με την οποία και συζούσε…

ΤΗ ΦΙΛΕΝΑΔΑ του είχε ιδιαιτέρα και ο αείμνηστος Βίλλυ Μπραντ, η οποία αν δε κάνουμε λάθος ήταν και… Ελληνίδα!

ΟΛΟΙ οι ηγέτες θέλουν να έχουν κοντά τους κάποιους ανθρώπους της απολύτου εμπιστοσύνης τους…

ΚΑΤΙ τέτοιο έκανε και ο Έλληνας Πρωθυπουργός, που πήρε μαζί του δύο ξαδέρφια του.

ΤΟ κακό ξέρετε ποιο είναι. Να διορίζουν οι Έλληνες πολιτικοί, στο Δημόσιο τους… ΜΙΣΟΥΣ Έλληνες. Αυτό είναι το πρόβλημα, που δυστυχώς τα τελευταία χρόνια είχε λάβει τεράστιες διαστάσεις στη χώρα μας με αποτέλεσμα οι δημόσιοι υπάλληλοι να έχουν ξεπεράσει το 1,5 εκατομμύριο.

ΑΥΤΟ το στρατό των… τεμπέληδων φυσικά δεν τους διόρισε ούτε ο πατέρας μου, ούτε ο πατέρας του Τσίπρα.

ΤΟΥΣ διόρισαν οι Μητσοτάκηδες, οι Παπανδρέηδες και οι Καραμανλήδες που μας κυβερνούσαν διαδοχικά, πότε η μια οικογένεια και πότε η άλλη και με τις σπατάλες και την ανικανότητά τους μας οδήγησαν στη σημερινή τραγωδία που ζούμε.

Κ.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.