Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Τρομοκρατική επίθεση κατά της Νοτίου Κορέας σχεδιάζει ο Κιμ Γιονγκ Ουν, σύμφωνα με τη Σεούλ

Μοιραστείτε το

Μετά την εκτόξευση πυραύλου μεγάλου βεληνεκούς, ο ηγέτης της Βορείου Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, σχεδιάζει τρομοκρατική επίθεση στη Νότιο Κορέα, ισχυρίζεται η Σεούλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες των μυστικών υπηρεσιών της χώρας, η νοτιοκορεατική κυβέρνηση υποστηρίζει ότι η Πιονγιάνγκ επιθυμεί να προχωρήσει σε απαγωγές πολιτών, ή ενδέχεται να δηλητηριάσει πολίτες και να εξαπολύσει κυβερνοεπιθέσεις.

Τα στοιχεία που λέγεται ότι διαθέτουν οι νοτιοκορεάτες αξιωματούχοι, ήταν αρκετά για να συγκληθεί έκτακτη σύσκεψη ανάμεσα στα μέλη της κυβέρνησης για να συζητηθεί η εφαρμογή νέου αντιτρομοκρατικού νόμου.

Ο Λι Τσουλ-γου, αξιωματούχος του κυβερνώντος κόμματος δήλωσε πως υπάρχουν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει δώσει εντολή στον στρατό και τους επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών για τις τρομοκρατικές επιθέσεις κατά της Σεούλ.

Εκπρόσωπος της νοτιοκορεατικής προεδρίας, σε δηλώσεις του τόνισε πως η πιθανότητα τρομοκρατικών επιθέσεων από τη Βόρειο κατά της Νοτίου Κορέας έχει γίνει περισσότερο από εφικτή.
 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.