Σάββατο, 3 Ιουνίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Προκλητική ανακαίνιση με λουξ μπανιέρες και διπλά στρώματα στο γραφείο του Παπαθανάση

Μοιραστείτε το

Το πρώτο του αναπτυξιακό έργο προώθησε με… μεγάλη ταχύτητα ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης. Προχώρησε σε πλήρη ανακαίνιση και επέκταση του γραφείου του στο κτίριο της πλατείας Συντάγματος, με νέο χλιδάτο εξοπλισμό (μέχρι και διπλό στρώμα περιλαμβάνεται στις αγορές) και είδη υγιεινής (μπανιέρα, νιπτήρες κ.λπ.). Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατία», την κίνηση αυτή δεν την είδαν με καλό μάτι άλλοι υπουργοί και υφυπουργοί με τους οποίους συστεγάζεται στο κτίριο της οδού Νίκης.

Κατά τον πρόσφατο ανασχηματισμό, ο κ. Παπαθανάσης αναβαθμίστηκε από υφυπουργός σε αναπληρωτής υπουργός. Να σημειωθεί ότι στο ίδιο κτίριο συστεγάζονται τα υπουργεία Οικονομικών και Ανάπτυξης. Όσοι αντιδρούν, υπενθυμίζουν πως όταν πήγε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο υπουργείο Ανάπτυξης δεν έκανε καμία «αναβάθμιση» του γραφείου του και αρκέστηκε σε αυτά που παρέλαβε.

Ο μόνος που αναγκαστικά δεν αντέδρασε είναι ένας γενικός γραμματέας που είδε να ξηλώνεται το γραφείο του και να μετακομίζει σε διπλανό χώρο προκειμένου να επεκταθεί το γραφείο του αναπληρωτή υπουργού. Το δημοσίευμα επικαλείται αντιδράσεις από άλλα κυβερνητικά στελέχη τα οποία λένε πως «ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων φτιάχνει γραφεία και επιτελείο με “δικούς του ανθρώπους”, δίνοντας την εντύπωση πως θα μείνει αιωνίως στην οδό Νίκης». Προσθέτουν, δε, πως στις λίγες εβδομάδες που μεσολάβησαν από την ανάληψη της θέση του, ο κ. Παπαθανάσης το μόνο που έκανε ήταν να αυξήσει τους εχθρούς του εντός της κυβέρνησης!

Την ίδια ώρα, παραμένουν τα ερωτήματα για το τι ακριβώς χρειαζόταν το διπλό κρεβάτι και η μπανιέρα στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων.Αφού, λοιπόν, επικεντρώθηκε στην προκλητική ανακαίνιση και επέκταση του γραφείου του σε βάρος του ατυχούς γενικού γραμματέα, αρκετοί ελπίζουν ότι θα ασχοληθεί και με τις πραγματικές του αρμοδιότητες. Αυτές που «έφαγε» από τον κ. Γεωργιάδη!

«Με “τόση δουλειά” που έχει πέσει στο Ελληνικό, ένα χαλαρό μπάνιο κι ένας υπνάκος επιβάλλονται» σχολίασε καυστικά ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου ΣΥΡΙΖΑ Στέργιος Καλπάκης.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.