Τρίτη, 30 Μαΐου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

O 19χρονος που επέζησε από τις τρεις μεγαλύτερες τρομοκρατικές επιθέσεις

Μοιραστείτε το

Συγκλονίζει η ιστορία του 19χρονου ιεραπόστολου, Μέισον Γουέλς, που κατάφερε να επιβιώσει από τρία τρομοκρατικά χτυπήματα μέσα σε λίγους μήνες.

Από τη χθεσινή επίθεση στις Βρυξέλλες, εντοπίστηκε τραυματισμένος. Στην «καρδιά» της Ευρώπης, στο αεροδρόμιο Ζαβεντέμ, σίγουρα δεν μπορεί να πιστέψει το κακό παιχνίδι που του έχει παίξει η μοίρα, με την οικογένειά του να εξιστορεί πώς γλίτωσε ξανά από το θάνατο.Όπως αποκαλύπτουν οι δικοί του, ο νεαρός έχει ζήσει τον τρόμο και στις επιθέσεις στο θέατρο Μπατακλάν στο Παρίσι (Νοέμβριος 2015) και στο μαραθώνιο στη Βοστώνη (Απρίλιος 2013).

Οι ιεραπόστολοι Ρίτσαρντ Νόρμπι, 66 ετών, Τζόζεφ Έμπι, 20 ετών και Μέισον Γουέλς, 19 ετών, καθώς και ένας Αμερικανός στρατιωτικός τραυματίστηκαν κατά την επίθεση στην αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρομίου Ζαβεντέμ.

Σύμφωνα με την Εκκλησία, οι τρεις Μορμόνοι φέρουν σοβαρά τραύματα και έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία για νοσηλεία. Ο 19χρονος παίρνει θεραπεία και είναι καλά στην υγεία του, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.